طریقه حل مشکل Forbidden You don't have permission to access / on this server.
با سلام به دوستان عزیز.من یه هاست سی پانل لینوکسی دارم و سایتم الان روشه وقتی میخوام سایتمو باز کنم این ارور رو میده.
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
ضمنا سطح دسترسی هام هم مشکل نداره کلی با اپاچی و .htaccessو ... ور رفتم ولی بازم درست نشد. :((
اگر ممکنه بفرمایید راه کار جدیدی برای این مشکل مدنظرتون هست؟؟؟حاظرم پسورد سی پانل رو بدم لگه کسی بتونه درستش کنه
ادرس سایت:
ضمنا یه مشکل دیگه هم دارم وقتی ادرس سایتمو میزنم اتوماتیک ریدایرکت میشه به این صفحه
ادرس سایتم:
irantarfand.ir
ریدایرکت میشه به
http://irantarfand.ir/cgi-sys/defaultwebpage.cgi
ولی وقتی چند تا عدد جلو ادرسم میزنم راحت سایتم میاد بالا .مثلا:
irantarfand.ir/qqq
بنظرتون مشکل از چیه؟؟
پاسخ : طریقه حل مشکل Forbidden You don't have permission to access / on this server.
پاسخ : طریقه حل مشکل Forbidden You don't have permission to access / on this server.
الان سایت شما بدون مشکل برای من باز میشه ... کمی صبر کنید (از یک دقیقه تا ۲۴ ساعت) تا DNS کش ISP شما ریست بشه ، درست میشه ...
DNS Cache سیستم خودتون رو هم پاک کنید : پاک کردن DNS Cache
خوب دوسه بار کش هارو به این روشی که گفته شده پاک کردم ولی منتظرم کش هایisp اپدیت شه.
ضمنا در مورد مشکل اولم اگر ایرادی نداره یوزر و پس هاستم بدم بهت یه چکش کن ببینم میتونی حلش کنی یا نه؟
با سلام
دوست عزیز وب سایت شما برای بنده نیز بدون مشکلی لود شد
همان طور که دوست عزیز امید ایکس گفتند هنوز دی این برای شما ست نشده است و سایت برای شما کش می باشد
توصیه میکنیم با آی پی خارج و یه مرورگر دیگه تست نمایید
ممنون منالگیا...اگر در مورد سوال اولم هم اطلاعاتی داشتید ممنون میشم بفرمایید