با سلام خدمت تمامی بچه های wht
انجمن های گفتگو آزاد + بازارچه به صورت کامل حذف شدند .
با تشکر .
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت تمامی بچه های wht
انجمن های گفتگو آزاد + بازارچه به صورت کامل حذف شدند .
با تشکر .
دلیل خاصی داشت؟
چون همه می دونن یا می فهمن که حذف شده ولی دلیلش ... !
یکی از دلایل ***** شدن سایت بود .نقل قول:
دلیل خاصی داشت؟
چون همه می دونن یا می فهمن که حذف شده ولی دلیلش ... !
یه زیر شاخه اضافه بشه راجع به مسایل متفرقه ی مربوط به هاستینگ فکز می کنم بد نباشه.
با این کار شما صورت مسله پاک میشه و دردی دوا نمیشه در حالی که اونبخش لازمه.
با حذف شدن بازارچه فعاليت تجاري من تو اين سايت از صفر هم صفر تر شد :دي
ولي حذف شدن گفتگوي آزاد خيلي مناسب بود!درسته كه خودم يكي از افرادي بودم كه تو نظر سنجي خواستم گفتگوي آزاد باشه ولي الان بعد حذف فعاليت اعضاي فروم تو بخش آموزشي پر رنگ تر شده.
پ.ن : به احتمال زياد بازم شاهد 7-8-10 تاپيك از نوع " انتقاد - چرا تشكر ها من كم شده " و از اين قبيل باشيم ! :دي
گفتگوی آزاد اگه مدیریت درستی روش بشه بخش مناسبی برای اطلاعیه ها ، همفکری ، مشورت ، اخبار و تحلیل های دوستان از وضعیت هاستینگ و ... می تونه باشه.
توی فروم افراد زیادی هستندنقل قول:
گفتگوی آزاد اگه مدیریت درستی روش بشه بخش مناسبی برای اطلاعیه ها ، همفکری ، مشورت ، اخبار و ... می تونه باشه.
هر کسی یه عقیده یه طرز فکر یه دین یه مذهب داره
این میشد که کار رو خراب میکرد و دیگه بحث در مورد برگشت این انجمن اصلا وجود نداره
قوانینی که توی انجمن مدیران داره مطرح میشه فروم رو خیلی تخصصی میکنه که این هدف همه ما هست
فروم هر چی تخصصی تر باشه بهتره .
خوبه خودتون دارید میگید v p n شما میشه قوانین سایت رو مطالعه کنید؟ شما که 454 تا پست دارید هنوز نمیدونید تو چه فرومی با چه قوانینی کار میکنید؟نقل قول:
یک تاپیک صبح زدم کمک خواستم راجب وی p زدند پاک کردند..
در آینده تمام بازارچه های تمام فروم ها بسته میشه با سیاست جدید فی/لترینگ:)نقل قول:
اما بازارچه چرا؟