پورت ۱۰ گیگابیت واقعی LeaseWeb هلند | هارد SSD|پهنای باند نامحدود|۵سال سابقه|نماد اعتماد|برای اولین بار در انجمن
با سلام و خسته نباشید
ضمن قبولی طاعات و عبادات شما در ماه مبارک رمضان انشالله قبول حق واقع بوده باشه.
تیم نوین وی پی اس دارای ۵ سال سابقه درخشان همیشه سعی نموده سرویس های بسیار قدرتمند و مناسبی تقدیم شما مشترکین عزیز گردد و همینطور که همیشه گفته ایم به مقوله ی کیفیت بسیار تا بسیار حساس هستیم با نظر دوستان تصمیم گرفتیم با توجه به زیرساخت و پتانسیلی که در فعالیت و تیم هست از سرویس جدید که نمیشه گفت چرا که حدود یک سال برای مشترکین خاص که نیاز به سرویس پورت ۱۰ گیگابیت داشتند در حال سرویس دهی بودیم اما برای اولین بار در این انجمن به عنوان سرویس دهنده ی واقعی ۱۰ گیگابیت به صورت عمومی در خدمت شما هستیم. سرویس های فوق بر روی دیتاسنتر محبوب
LeaseWeb-EvoSwitch هلند می باشد . که مفتخر هستیم در حال خدمات دهی سرویسی هستیم که حتی در وب سایت اصلی این شرکت خبری از سرور هایی با پورت ۱۰ گیگابیت نیست .سرویس فوق مناسب برای آن دسته از مشترکینی می باشد که به دنبال سرعت پورت بسیار بالا هستند که در کنار آن نیازمند هارد پرسرعت هستند تمامی وی پی اس های این تاپیک بر روی بستر ۴ دیسک SSD فعالیت خواهند نمود که از حداکثر سرعت سرور هم از لحاظ پورت و هم سرعت خواندن و نوشتن برخوردار باشند . تصمیم گرفته شده در این تاپیک فقط ۲ افر به صورت پیش فرض تقدیمتونبشه که شما مشترکین عزیز میتوانید سرویس مورد نیاز خودتون رو به واحد فروش اعلام فرمایید تا قیمت آن خدمتتون تقدیم گردد. همینجا برای آن دسته از مشترکینی که از قبل روی این سرور هستند و این تاپیک رو میبنند خدمتشون عرض میکنم که نگران نباشند . سرور جدیدی برای مشترکین جدید در نظر گرفته خواهد شد . لازم به ذکره مشترکین عزیز در سرویس های ۱۰ گیگابیت هم مجاز به استفاده بیش از ۱۰۰ ترابایت در ماه هستند و مشکلی از این بابت نبوده و نخواهد بود تصمیم گرفته شده با توجه به هزینه ی بسیار بالای این سرورها به صورت پیش سفارش در نظر گرفته شده که در صورت رسیدن به حد مورد نظر سرور فوق تهیه گردیده و تقدیم مشترکین میگردد بنده در اینجا تصمیم دارم اسکرین شات سرعت و پهنای باند ۲۴ ساعت گذشته ی سرور اولی که برای مشترکین خاصی تدارک دیده شده بود خدمتتون نمایش بدیم:
http://axgig.com/images/10405635554022525538.jpg
پاسخ : پورت ۱۰ گیگابیت واقعی LeseWeb هلند| هارد SSD|پهنای باند نامحدود|۵سال سابقه|نماد اعتماد
سلام
امکان اضافه کردن هارد هست؟ اگر بله قیمت
پاسخ : پورت ۱۰ گیگابیت واقعی LeseWeb هلند| هارد SSD|پهنای باند نامحدود|۵سال سابقه|نماد اعتماد
روش هاست ویندوز کانفینگ میشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cacodemon
سلام
امکان اضافه کردن هارد هست؟ اگر بله قیمت
سلام
بله چه مقدار مورد نیاز هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshad_club
روش هاست ویندوز کانفینگ میشه ؟
بله مشکلی وجود ندارد برای تمامی مصارف
هاستینگ
هاست دانلود
تورنت
سید باکس
میزبانی سایت های سنگین ترافیکی تورنت فیلم موسیقی
و باقی موارد.
چه مقدار سی پی یو به رم 512 و رم 1 اختصاص میدید ؟
مقدار سی پی یو برام مهمه !
---------------------------------------
ترافیک که فرمودید نامحدود هست
اضافه کردن هارد ( ساتا ) 1 ترابایتی و 2 ترابایتی چقدره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
چه مقدار سی پی یو به رم 512 و رم 1 اختصاص میدید ؟
مقدار سی پی یو برام مهمه !
---------------------------------------
ترافیک که فرمودید نامحدود هست
اضافه کردن هارد ( ساتا ) 1 ترابایتی و 2 ترابایتی چقدره ؟
با سلام
ما هیچ محدودیت فرکانسی روی پردازش مشترکین به شرط مصرف منصفانه قرار نمیدیم هیچ وقت
ترافیک بله نامحدود هست .
شما نیاز به هارد اختصاصی دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w-h-t
تست میدید؟
در حال حاضر به خاطر سودجویی ها و تخلفاتی که انجام شده از سوی برخی افراد که قصد تست داشتند
فعلا خیر
برای سایت دانلود احتیاج دارم که فایل هامو ذخیره کنم
هزینه رم 2 گیگ - سی پی یو 1000 مگاهرتز - 1 ترابایت هارد
چقدر میشه ؟
سلام
بر روی بستر پورت ۱۰ گیگابیت نیاز دارید با هارد ssd
یا افرهای معمول ما روی پورت ۲ گیگابیت با راید ۱۰ سخت افزاری
سلام ببخشید واسه این که تازه عضو شدم نمیتونم پیغام خصوصی ارسال کنم.شما سرور سید باکس rutorrent ارائه میدید؟