سلام وقت بخیر
دوستان عزیزی که میتوانند آموزش انکود و ریلیز فیلم انجام میدن و میتونن به من کمک کنند لطف کنند پیغام خصوصی بدند.(هزینه هم مشکلی نیست در قبال آموزش پرداخت میشه)
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام وقت بخیر
دوستان عزیزی که میتوانند آموزش انکود و ریلیز فیلم انجام میدن و میتونن به من کمک کنند لطف کنند پیغام خصوصی بدند.(هزینه هم مشکلی نیست در قبال آموزش پرداخت میشه)
با تشکر
سلام
ببین این به کارت میاد
http://nmedia.afs-cdn.ir/v1/video/LB...vv8_IL4dSQQ/d/
دوستان عزیز کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
فکر میکنم کار سختی باشه ، متسفانه نمیتونم به یوتیوب برم ؛ اگر میتونید به یوتیوب متصل بشید و اونجا یک جستجو بکنید ، حتماً چیزایی خوبی گیرتون میاد.
کاملا مبتدی هستید در این زمینه ؟
داخل گوگل بزنید آموزش اینکود با Megui ، پی دی اف های فارسی آموزش هست.
کانفیگ های حرفه ای رو بخواید کسی آموزش نمیده، میفروشن.
سلام دوست عزیز اگه میشه یک ایمیل به من بزنید کار واجب دارم
مرسی
hossin.asaadi@yahoo.com
سلام دوست عزیز
پروسه انکودینگ فیلم با توحه به حجم مورد نظر و سورس اصلی فیلم تنظیمات و روش های مختلفی داره
البته نرم افزار های مختلفی هم برای این کار وجود داره که خوب هر کدوم از این نرم افزار ها تنظیمات خاص و کاربرد های خاص خودشون رو دارن
شما در پورسه انکودینگ نمیشه بنده یک فایل به شما بدم و شما با توجه به اون فایل پیش برید و انتظار داشته باش انکودر بشید
انکودینگ هم مثل کار پزشک هستش که خوب برای هر بیماری خاص یک نسخه خاص مینویسن و تجویز میکنن
در بحث انکودینگ هم همون طور که گفتم با توحه به کیفیت سورس ، میزان نویز سورس ، حجم مورد نظر ، رنگ بندی فیلم ، تاریک یا روشن بودن فیلم و ..... میتونه موارد انکودینگ فرق کنه دوست عزیز