webgozar.com از دسترسی خارج شد
درود بر شما
از حدود ظهر امروز سرور وبگذر این شمارنده محبوب فارسی زبانان بطور کامل از دسترسی خارج شد و حتی امکان باز کردن سایت اصلی نیز وجود ندارد
خبر تکمیلِ:
به نظر میاد مشکل حل شده است...
مشکلات این چنین برای شمارنده های محبوبی مانند وبگذر جدا از بوجود آمدن کندی در لود وب سایت های مشترک باعث عدم شمارش صحیح اطلاعات visitor ها خواهد شد و امیدوارم مسئولان این شمارنده فارسی زبان برای مشکلات سروری بعد حدود یک دهه فعالیت چاره ای اصولی بیایند
پاسخ : webgozar.com از دسترسی خارج شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود بر شما
از حدود ظهر امروز سرور وبگذر این شمارنده محبوب فارسی زبانان بطور کامل از دسترسی خارج شد و حتی امکان باز کردن سایت اصلی نیز وجود ندارد
خبر تکمیلِ:
به نظر میاد مشکل حل شده است...
مشکلات این چنین برای شمارنده های محبوبی مانند وبگذر جدا از بوجود آمدن کندی در لود وب سایت های مشترک باعث عدم شمارش صحیح اطلاعات visitor ها خواهد شد و امیدوارم مسئولان این شمارنده فارسی زبان برای مشکلات سروری بعد حدود یک دهه فعالیت چاره ای اصولی بیایند
سلام و درود
ممنون از اطلاع رسانیتون .
ولی وبگذر دفعه اولش نیست که قعطی داره .
چندین دفعه اس این اتفاق براش میوفته .
در هر صورت پیشنهاد من واسه کسایی که لود سایتشون و آمار بازدیدکننده ها براشون مهمه اینه که از این سایت استفاده کنن : www.histats.com
دفعه اولشون نیست ... خیلی قطعی دارند
دیگه واسه ما عادی شده ...
یعنی کسی هنوز از این سایت ها استفاده می کنه ؟!
ما که خیلی وقته از webshomar.com استفاده میکنیم بهتر هست و امکانات بهتر و فارسی .
وب گذر هر روز قطع هست و قطعی های کامل هم عادی هست واسه ما انقدر شده ...
یا قطعه یا اشکال شمارشی داره و یا امروز و دیروز رو جمع میزنه !
من هم استفاده می کنم دیدم که بعصی از موقه ها که می خوام باز کنم باز نمی کنه و قطعه
و هر موقعی که قطعه دیگه کنتور نمی اندازه و دیگه باید گفت که آمارش درست نیست
چیز جدیدی نیست همیشه دانه