کند شدن سرعت هارد بعد از چندین ساعت!
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز انجمن
یک سرور اختصاصی داریم برند hp دارای دو هارد وسترن بلک یک ترابایت روش esxi 5.5 نصب شده بدون رید میباشد
این سرور هیچگونه فشاری روش نیست زمانی که سرور رو روشن میکنم تا چند ساعتی سرعت خوبی داره بعد کم کم افت میکند وبطور مثال یک سرور مجازی ویندوزی گاها تا بیست دقیقه طول میکشد تا لود شود و بیاد بالا یا انتقال فایل بین هارد ها در ساعات اول روشن شدن 30 مگابایت در ثانیه هست که بعد این ساعت به 1 مگابایت میرسه و گاها کیلوبایت!
بعد از بررسی های انجام شده متوجه شدم مشکل از سرعت هارد ها میباشد و تمام منابع به صورت نرمال میباشند .
یکی از نادرترین مشکلاتی هست که بهش برخوردم و هیچ راهی براش پیدا نشد
این مورد در انتقال فایل ها بین دیتا استور ها هم صدق میکنه پس از سیستم عامل سرور های مجازی نیست.
اگر سرور را خاموش روشن کنم سرعت دوباره مطلوب میشود اما دوباره بعد چند ساعتی سرعت افت پیدا میکند
پیشاپیش از شما عزیزان متشکرم
Server dl360 e g8
WD black * 2
Xeon cpu
Ram 8
Esxi 5.5
No raid
پاسخ : کند شدن سرعت هارد بعد از چندین ساعت!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ezHost.ir
احتمال داره مشکل از Main Board باشه. اگر گارانتی داره حتماً ببرید واسه گارانتی.
دوست خوبم با تشکر از راهنماییتون
گارانتی که معنی نداره کلا فک نکنم مشکل سخت افزاری باشه اخه اول که روشن میشه تا چند ساعت همه چی اوکیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
یک سرور اختصاصی داریم برند hp دارای دو هارد وسترن بلک یک ترابایت روش esxi 5.5 نصب شده بدون رید میباشد
این سرور هیچگونه فشاری روش نیست زمانی که سرور رو روشن میکنم تا چند ساعتی سرعت خوبی داره بعد کم کم افت میکند وبطور مثال یک سرور مجازی ویندوزی گاها تا بیست دقیقه طول میکشد تا لود شود و بیاد بالا یا انتقال فایل بین هارد ها در ساعات اول روشن شدن 30 مگابایت در ثانیه هست که بعد این ساعت به 1 مگابایت میرسه و گاها کیلوبایت!
بعد از بررسی های انجام شده متوجه شدم مشکل از سرعت هارد ها میباشد و تمام منابع به صورت نرمال میباشند .
این مورد در انتقال فایل ها بین دیتا استور ها هم صدق میکنه پس از سیستم عامل سرور های مجازی نیست.
اگر سرور را خاموش روشن کنم سرعت دوباره مطلوب میشود اما دوباره بعد چند ساعتی سرعت افت پیدا میکند
Server dl360 e g8
WD black * 2
Xeon cpu
Ram 8
Esxi 5.5
No raid
درود
متاسفانه ما هم به روی دو سرور hp DL160 و 380 این مشکل رو داشتیم
با غیر فعال کردن disk write caching در بایاس به طرز چشمگیری سرعت افزایش پیدا میکنه پیشنهاد میکنیم انجام بدید
اما یک نکته بسیار مهم اینکه در صورتی که برق دیتاسنتر شما سابقه نوسان رو داره از اینکار اجتناب کنید چرا که در این حالت با کوچکترین نوسان برق امکان اسیب رسیدن به هارددیسک ها وجود داره
موفق باشید
یکدفعه اینطوری شده یا طی مرورزمان؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
Server dl360 e g8
WD black * 2
Xeon cpu
Ram 8
Esxi 5.5
No raid
سلام
هارد ها اصلی هستند ؟ نو خریداری کرده اید ؟ ممکن هست زیر کشینگ vm کم میاره که معمولا این مورد را برای هارد های معیوب یا غیر اورجینال بیشتر مشاهده کردیم.
به هر حال باید حتما یک نفر از نزدیک سرورتون را بررسی کند هرچی در انجمن ذکر بشه احتمال و تجربی هست.
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softlayer
درود
متاسفانه ما هم به روی دو سرور hp DL160 و 380 این مشکل رو داشتیم
با غیر فعال کردن disk write caching در بایاس به طرز چشمگیری سرعت افزایش پیدا میکنه پیشنهاد میکنیم انجام بدید
اما یک نکته بسیار مهم اینکه در صورتی که برق دیتاسنتر شما سابقه نوسان رو داره از اینکار اجتناب کنید چرا که در این حالت با کوچکترین نوسان برق امکان اسیب رسیدن به هارددیسک ها وجود داره
موفق باشید
درود ممنون حتما چک میکنم اطلاع میدم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
هارد ها اصلی هستند ؟ نو خریداری کرده اید ؟ ممکن هست زیر کشینگ vm کم میاره که معمولا این مورد را برای هارد های معیوب یا غیر اورجینال بیشتر مشاهده کردیم.
به هر حال باید حتما یک نفر از نزدیک سرورتون را بررسی کند هرچی در انجمن ذکر بشه احتمال و تجربی هست.
باتشکر
درود بر شما همکار قدیمی چند وقتی نبودیم دلمون براتون تنگ شده بود
والا ظاهرتا که اصل هستند اما بررسی نکردم
کشینگ رو تا حالا بهش توجهی نکردم میشه بیشتر توضیح بدید لتنسی هارد ها حدود 40 50 هستش در ضمن ساعات اول سرعت فوق العاده ای داره سیستم
با تشکر
نقل قول:
در ضمن ساعات اول سرعت فوق العاده ای داره سیستم
خوب ممکنه فشار زیادی روی هادرهاتون باشه که وقتی سرور روشن میشود بدیل اینکه فشاری نیست با سرعت نرمال کار میکنند ولی بعد از اینکه بار روی هاردها امد افت سرعت پیدا میکنه و سرعت ریدو رایت به کمترین حد میرسه
نوع مصرف واینکه چند عدد وی پی اس روی هر هارد فعال هست احتمال داره یکی یا .... از ویپیاسها فشاری زیادی روش باشه که باعث میشه کند زده بشه به کل هارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
خوب ممکنه فشار زیادی روی هادرهاتون باشه که وقتی سرور روشن میشود بدیل اینکه فشاری نیست با سرعت نرمال کار میکنند ولی بعد از اینکه بار روی هاردها امد افت سرعت پیدا میکنه و سرعت ریدو رایت به کمترین حد میرسه
نوع مصرف واینکه چند عدد وی پی اس روی هر هارد فعال هست احتمال داره یکی یا .... از ویپیاسها فشاری زیادی روش باشه که باعث میشه کند زده بشه به کل هارد
درود
دقت کنید لتنسی هارد ها بسیار نرمال میباشد
همچنین دسترسی فیزیکی داریم زمانی که هارد مشغول باشد با چراغ های روی هارد معلوم خواهد شد هارد ها کاملا خلوت هستند و 4 عدد سرور مجازی روشون ران شده است
سلام
این مشکل بخاطر I/o هارد هست
ویامویر را روی هارد 2 نصب کنید مشکلتون حل میشه
درود کار هایی که دوستان گفتن رو انجام دادم اما مشکل همچنان پابرجاست بطوریکه وقتی از طریق اف تی پی فایل های یک سرور مجازی را به سرور مجازی دیگر انتقال میدهم تا حدود سه گیگ اول سرعت انتقال تا 30 مگابایت در ثانیه میرود اما پس از این مدت سرعت به 900 کیلوبایت میرسد همچنین سرعت تمام وی پی اس ها کند میشود بطوریکه برای ریموت به یکی از سرورها باید ده دقیقه صبر کنم تا دسکتاپ سرور مجازی ظاهر شود! جالب اینجاست اگر کل سرور را خاموش روشن کنم دوباره سرعت مطلوب میشود و این داستان ادامه دارد....
واقعا کلافه شدم! دوستان اگر تجربه ای دارید دریغ نفرمایید با تشکر