سلام دوستان
یکی از مشتریان دولتی ما بهشون از بالا فشار که هاستشون رو ایران بیارن.ازونجا که نمیخوایم این کار رو کنیم میخوام بدونم میشه ما یه هاست 5 مگه بگیریم و هاست رو پارک کنیم که اینا نفهمن ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
یکی از مشتریان دولتی ما بهشون از بالا فشار که هاستشون رو ایران بیارن.ازونجا که نمیخوایم این کار رو کنیم میخوام بدونم میشه ما یه هاست 5 مگه بگیریم و هاست رو پارک کنیم که اینا نفهمن ؟
فکر کنم بتونید یک دی ان اس در ایران راه اندازی کنید و سپس ارجا ها به هاست اصلی از طریق این سرور رد بشه. یک چیزی شبیه cloudflare که البته مواردش رو نمیدونم به چه طریق هست.
ولی پارک کردن بلاخره به ای پی سرور اصلی point میده
سلام
اگر بخواهید یک راه هست ولی ارزش زیادی ندارد.
با یک هاست ۲۰ مگ ایران و یک دیتابیس قابل حل است
ولی مشکل cookie دارد
اگر تمایل داشتید خصوصی بدهید تا راهنمایی کنم (قابل استفاده برای کار های غیر قانونی هست برای همین درتاپیک بیان نمیشود )
سپاس از دوستان . منتظر نظرات بیشتر عزیزان هستم
بنظر من از همون اول کار درست رو انجام بدید تا اینکه بعدا به مشکل بر بخورین و دستتون رو بشه. (;
به نظرم منظور ایشون این هست که فایل های سایت مانند قالب و سایر فایل ها برروی یک سرور باشد و sql از طریق ریموت از سرور دیگری فراخوانده شود ...
!
موفق باشید
خیر.ببینید ما میخوایم اگر سایت رو پینگ کردن ip ایران بیاد اما در اصل فایل ها روی سرور آمریکا باشه. مثل یک alias باشه .
سلام
یک راه حل هست که برای مصارف شخصی استفاده میشه / پینگ ایران / سایت خارج .
میتونیم براتون راه اندازی کنیم .