پلان های ویژه تابستان : سرور مجازی با از ماهانه 9000 تومان - Europe
چند پلن ویژه برای تابستون داشتیم که البته ماه آخرشم هستیم دیگه :d ( نمیگفتم سنگین تر بود :D )
دقت کنید رو هر سرور تعداد مشخصی VPS قرار میگیره !
پلن های لینوکس :
سی پی یو :
Cpu : Xeon X3430 9.6 Ghz Shared
تحویل :
VPS بعد از تایید سفارش شما تحویلتون میشه , بعد از تحویل 2 ساعت فرصت هست که VPS تست بشه .
بعد از این دو ساعت اگر تایید کردین VPS رو و خواستین اگر در ساعت اداری باشیم 5 ساعت فرصت دارید که پرداخت رو انجام بدید و اگه هم ساعات کاری تموم شده باشه تا ساعت 11 روز کاری بعد فرصت دارید پرداخت کنید .
پرداخت آنلاین هم موجوده اما ما به این علت اینجوری روش رو تنظیم کردیم که ممکنه فردی کارت بانک نداشته باشه یا موجودی نداشته باشه و مشکلات دیگه .
پلن 1 :
نقل قول:
RAM : 128 MB
HDD : 20 GB
قیمت ماهانه : 9,000 تومان | قیمت سالانه : 80,000 تومان
پلن 2 :
نقل قول:
RAM : 384 MB
HDD : 30 GB
قیمت ماهانه : 15,000 تومان | قیمت سالانه : 135,000 تومان
پلن 3 :
نقل قول:
RAM : 512 MB
HDD : 50 GB
قیمت ماهانه : 20,000 تومان | قیمت سالانه : 180,000 تومان
پلن 4 :
نقل قول:
RAM : 768 MB
HDD : 80 GB
قیمت ماهانه : 25,000 تومان | قیمت سالانه : 225,000 تومان
پلن 5 :
نقل قول:
RAM : 1024 MB
HDD : 100 GB
قیمت ماهانه : 30,000 تومان | قیمت سالانه : 270,0000 تومان
پلن 6 :
نقل قول:
RAM : 1536 MB
HDD : 150 GB
قیمت ماهانه : 38,000 تومان | قیمت سالانه : 342,0000 تومان
پلن 7 :
نقل قول:
RAM : 2048 MB
HDD : 200 GB
قیمت ماهانه : 45,000 تومان | قیمت سالانه : 405,0000 تومان
پلن های
لینوکسی به شرح بالاست . پلن ویندوزی با 2 کارت شبکه هم موجوده از ماهانه 15000 تومان که سرور اون آمریکاست و مشخصات بقیه رو بعدا میزارم.
* تحویل هم گفتم اول تحویل بعد پرداخت پول .
* پشتیبانی هم , هم تو سایت موجوده , هم یاهو , هم تلفن .
* رو این سرور هم لطفا کسی درخواست ویندوز نده ! مگر اینکه تعداد به بیشتر از 3 نفر برسه تا سرور ویندوز اروپا تهیه بشه و در اختیارتون قرار بگیره !
* آپ تایم هم 99/9 تضمین میشه!
* رو هر سرور هم تعداد محدودی VPS قرار میگیره ! ( * ) ( سرور های جدیدی هم که اضافه میشن یا مشخصات سخت افزاری بالاتر دارن یا اینکه با این سرور یکی هستن ولی پایین تر از این نیست خیالتون جمع ! )
* در مورد پرداخت حساب ماهانه هم معمولا با مشتری ها سعی میکنیم راه بیایم و درک میکنیم ولی اون چیزی که ما قرارداد میکنیم یک هفته قبل از اتمام قرارداد بهتون خبر میدیم ! و تا یه هفته بعد از اتمام قرارداد وقت دارید پرداخت کنید اگر پرداخت نشد تو اون یک هفته , 7 روز سرورتون به صورت داون نگه داشته میشه و بعد از اون پاک میشه ! )
* پرداخت سالانه شاید بعضیا بگن چجوری محاسبه شده و یه جوری ازش کم شده ! اینطور نیست که فک کنید خودم ساخته باشم ! قیمت ماهانه رو در 12 ضرب کنید بعد از اون در 3/4 ضرب کنید میشه مبلغ سالانه (75%)
* پشتیبانی هم از 9 صبح تا 9 شب رسمیش هست (معمولا تا 1 شب هستیم در خدمتتون- چه بخش فروش و چه بخش پشتیبانی و ...)
* اگر سرویسی بخواین رو سرورتون راه بندازین ! چه روی ریموت و چه نصب اسکریت و ... تا قبل از تحویل سرور نصب میشه و در اختیارتون قرار میگیره و رایگان هست . بعد از اون نصب در تعهد ما نیست ولی انجام میدیم ولی نه در چارچوب تعهدات ! یعنی فردا یه چیزی خواستید یکم طول کشید یا ... شاکی نشید !
* ریلود OS از طریق پنل انجام میشه و اگرم بخواین ما رایگان اینکارو انجام میدیم !
* مجازی سازی این سرور OpenVz هست ! و پنل هم یا HyperVM یا SolusVM و یا VCPanel ! قابل انتخاب نیست ! بر اساس سرور اکتیو هست اگه قابلیت انتخاب باشه بهتون اعلام میشه !
سوالی باشه در خدمتم :)
شرمنده اگه خستتون کردم :d ولی به هر حال از اول باید شفاف سازی بشه که فردا توقع بیجا ایجاد نشه بعد ما بی خبر باشیم شما ناراضی یا برای ما توقع بیجا ایجاد نشه !
اگه هم جایی نیاز به اصلاح داره بفرمایید پس از مطرح شدن در تیم اگر جواب + باشه حتما اصلاح میشه ! :) خوشحال میشم پیشنهاد نقد و هرچیزی که دارید اعلام کنید
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
راستی پلن 1 و 2 یک IP دارد , 3,4,5 دو IP و 6,7 سه IP و هر IP اضافه ماهانه 1500 تومان .
کنترل پنل هم رو پلن 1 Cpanel نصب نمیشه و پیشنهاد ما از پلن 3 هست واسه Cpanel
کنترل پنل هم چه دایرکت ادمین چه CPanel ماهانه 5000 تومان ( لایسنس همونه ها ! ما هم به همون قیمت میخریم ولی به شما کمتر میدیم و از هزینه ی VPS کم میکنیم ! )
نرم افزار هایی مثل WHMCS و VB و آدنیس و ... که نیاز به لایسنس دارند اگر بخواین و اگر قیمت لایسنس از 100 دلار کمتر باشه ما با 10 الی 15 درصد تخفیف بهتون میدیم و رایگان نصب می کنیم و تحویل میدیم ولی نصب اسکریپت نال شده به هیچ عنوان توسط ما انجام نمی گیرد !!! ( اینکارو هم برا ترویج فرهنگ کپی رایت داریم می کنیم !!! یعنی در خرید هیچ کودوم از اینا به ما تخفیف نمیدن ! آینده معلوم نیست ولی الان اینطوره ! شاهد زندشم تو فروم اقای داوری ! بپرسید ببینید اصلا ما با هم قراردادی داریم که بخوایم تخفیفی بگیریم ! ما 10 الی 15 درصد کمتر از مبلغ خرید رو از شما میگیریم و 10 الی 15 درصد مابقی رو خودمون میزاریم روش و به اون شرکت می پردازیم !!! هیچ منتی هم نیست ! یه نوع انجام وظیفه هست نسبت به آرمان های گروه ! )
پاسخ : پلان های ویژه تابستان : سرور مجازی با از ماهانه 9000 تومان - Europe
سلام
آیا میکروتیک هم روی این سیستم ها نصب می کنید ؟
میکروتیک اگه بخواین آمریکا در خدمتتون هستیم ( هلند وآلمان هم تا یه 7-8 روز دیگه اضافه میکنیم ) ;)
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
اگه خواستید مشخصات سروری که میخواین رو بگین تا قیمت بهتون بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestvps
میکروتیک اگه بخواین آمریکا در خدمتتون هستیم ( هلند وآلمان هم تا یه 7-8 روز دیگه اضافه میکنیم ) ;)
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
من برای سرویس *** می خوام،احتمالا همون پلان اول برای شروع کافی باشه!
شما خودتون کانفیگ می کنید ؟
آره , واسه سرویس pn/\ هم میکروتیک هست هم ویندوز 2003 که جفتش کانفیگ میشه
قیمت هاتون مناسبه
نام دیتا سنتر ؟
پرت ارتباطی چقدره و مشخصات سرور اصلی را هم بگید روی هر سرور چه تعداد vps می دید
کاری به خودتون ندارم وارز هست یا نه به اسپم چی چقدر حساسه
دیتاسنتر : LeaseWeb
وارز نیست
پورت ارتباطی 10 Mbps
روی هر سرور هم حدوده 10 ~ 20 VPS میدیم ( بسته به حجم و رم و فشار وی پی اس ها )
مشخصات سرور اصلی هم گذاشتم که ! CPU 9.6 Xeon X3430
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
ضمنا کل VPS های روی این سری سرور ها برای میزبانی هستند و پورت هم اگر نیاز باشه به 100 Mbps ارتقا داده میشه
من درخواست اکانت تست داده بودم ولی هیچ خبری نیست !!!:-?
نقل قول:
من درخواست اکانت تست داده بودم ولی هیچ خبری نیست !!!:-?
اولا درخواست ندادید سوال کردید
ثانیا گفتم که رو این سیستم همچین چیزی ارائه نمیشه اگه بخوای باید اطلاعات بدید واستون ردیف کنیم .
و ضمنا سرور USA :55: درخواست زیاد بوده الان منابع در دسترس نیست ! حالا اگه میخواین اطلاعات سرویس رو اعلام کنید ( رم : هارد : و ... و کل نرم افزار هایی که قراره روش نصب بشه ! ) ما تا عصر انشاالله مشکل منابع رو حل میکنیم و تا شب هم درخواست های سرور آمریکا رو پاسخ میدیم .
پست 3 :
نقل قول:
سرور اروپا کسی نمیخواد ؟ !!! :d
---------- Post added at 07:58 AM ---------- Previous post was at 07:54 AM ----------
سلام اقا مورد سرور USA هم حل شد الان کسی درخواستی داشته باشه بگه تا بدم خدمتش ! ( Windows Or Microtic )
پلن 1 هم که فرمودید من فعلا واستون OK می کنم اومدید اعلام کنید مشخصات رو پ خ کنم ! تا یکی دو ساعت دیگه آماده تحویل هست
سلام این پلان ها توی سایتتون با این قیمت نبود من پلان 1 را برای 1 ماه با دایرکت ادمین میخوام حداکثر چه مدت تحویلم میدید یه اکانت تست ههم همراه با مشخصات برام پ خ کنید