سلام ، برای اینکه کش سرور رو پاک کنیم ، باید از چه دستوری استفاده کنیم ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ، برای اینکه کش سرور رو پاک کنیم ، باید از چه دستوری استفاده کنیم ؟!
تا حالا مادرم ام ایجوری عزیزم صدام نکرده بود d:
منظورم پاک کردن کش ISS بود (سرور ) ، نه کش کلاینت
عرض سلام و احترام
با انجام یکی از موارد زیر، Cache وب سرور IIS به صورت خودکار حذف می شود.
1- تغییر در برنامه نویسی و کد ها مثل Build مجدد کدها
2- ایجاد تغییر در فایل web.config
3- Recycle نمودن Application Pool وب سایت مربوطه
4- Restart نمودن IIS
سلام ، ممنونم بابت راهنمایی اتون .
من پروژه ام خبرخوان هست . با توجه به اینکه بعد چند بار درخواست صفحه rss یک سایت اون سایت از دسترس خارج میشه (خونده نمیشه ) ، فکر کردم به این کش مربوط هست .
در مواردی که شما گفتین ظاهرا" پاک کردن کش سرور با کد ممکن نیست ، اگر براتون ممکن هست بفرمایید که برای پروزه من کدام روش که از اون 4 مورد مناسبتر هست .
بازم ممنون
سلام مجدد
و بازم ممنون از توجه و وقتی که گذاشتین
نه منظورم این بود ، من میخوام RSS سایتای دیگه رو بخونم ، و چون مشغول تست بودم فکر کردم بطور متوالی و مکرر خواستم از سایت های خبری مطلب بردارم Ip ام توسط
سرور اونها بلاک شده ! یا مشکلی در کش سیستم بوجود اومده ، (البته ظاهرا" مشکل از اینترنتم هست ، چون امروز بعضی از سایت ها رو می تونم باز کنم و بعضی ها رو نه
و ربطی به کش سیستم نداره ! مثلا" عصر ایران نیم ساعت برام باز میشه ، نیم ساعت دیگه باز نمیشه )
در هر صورت کنجکاو شدم بدونم ایا با دستور می شود کش سمت سرور را پاک کرد یا خیر . ( نمونه کد مشابه اش رو تو Php دیده بودم )
سلام مجدد
1- در زیان NET. تا آنجایی که اطلاع دارم امکان حذف کش سرور با کد نویسی وجود ندارد.
2- در صورتی که Request های زیاد در فواصل کوتاه مدت به چنین سایت هایی بدهید معمولا IP شما توسط Firewall آن ها برای مدتی مسدود خواهد شد.