سلام
من تمام تاپیک های مربوط به whmcs در این تاپیک رو خوندم و کلی هم توی گوگل سرچ کردم ولی نفهیمدم چجوری میشه رسیلر هاست رو به whmcs متصل کرد؟ منظورم اینه که مثل دامین باشه متصل میشه و بعد به صورت آنلاین میشه ثبت کرد
تشکر اگر راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من تمام تاپیک های مربوط به whmcs در این تاپیک رو خوندم و کلی هم توی گوگل سرچ کردم ولی نفهیمدم چجوری میشه رسیلر هاست رو به whmcs متصل کرد؟ منظورم اینه که مثل دامین باشه متصل میشه و بعد به صورت آنلاین میشه ثبت کرد
تشکر اگر راهنمایی کنید
کنترل پنلتون چیه؟
در مورد پیام خوندم. سعی میکنم امروز انجامش بدم. یه سری کار تولیدی داشتیم دو سه روزه برای مجوزش بیچاره شدیم.
برای اضافه کردن اکانت از منوی settings به گزینه servers برید. اونجا یک گروه ایجاد کنید و بعد یک سرور جدید ایجاد کنید. توی مشخصات سرور جدید کنترل پنل رو انتخاب کنید، آی پی سرور، نیم سرورها، یوزرنیم و پسورد رو هم وارد کنید.
به همین راحتی.
موقع اضافه کردن محصول هم این سرور رو به عنوان سرور اون محصول انتخاب می کنید.
میشه دقیق این بخش ها رو توضیح بدید چجوریه؟
من متوجه نمیشم
Hostname
IP Address باید آی پی ای که باهاش لوگین میشم رو بدم؟
Monthly Cost
Server Status Address
Maximum No. of Accounts
Primary Nameserver
Primary Nameserver IP
Secondary Nameserver
Secondary Nameserver IP
Tertiary Nameserver
Tertiary Nameserver IP
Quaternary Nameserver
Quaternary Nameserver IP
Server Details
Type AutoreleaseCastcontrolCentovacastCloudminCpanelDir ectadminDotnetpanelEnomsslEnsimxHelmHelm4HypervmIn terworxLxadminPleskPleskresellerResellercentralScp anelTcadminVirtualminWhmsonic
Username
Password
Access Hash
(Instead of password
for cPanel servers)
Secure
ببخشیدا آخه من هیچکدوم رو متوجه نمیشم :D
در ضمن من رسیلر دارم سرور نیست که
آقا این همه هاست فروش داریم اینجا همه هم از whmcs استفاده میکنن هیچ کس نمیتونه کمک کنه؟ یعنی فقط باید اقای تقی خانی باشه؟ کمک کنید دیگه
مطمئن هستید که سرچ کردید ؟!
آموزش کامل ~~> CPanel/WHM - WHMCS Documentation
دوست عزیز شما آدرسی که ایشون داده برید و بعد به گزینه های که من دادم نگاه کنیدنقل قول:
چون دارید با مدیرت متحوای whmcs کار می کنید که قسمت مدیریت آن کاملا انگلیسی هست
اصلا هیچ کدوم از اون گزینه هایی که من گفتم رو نداره