نحوه تغییر تمپلیت suspended در نمایندگی سی پنل
با سلام ؛
دوستان من دو تا سوال دارم :
1 - من یک نمایندگی گرفتم هاست آلمان از یک شرکت دیگه که دامنه و whcms من رو اون شرکته ، حالا یک نمایندگی دیگه گرفتم از یک شرکت جدا ، چطوری میتونم این نمایندگی جدید رو به اون قدیمی وصل کنم تا دوتاش رو هم رو اکانت های داشته باشم؟ لطفاً اگه میشه راهنمایی رو به صورت واضح بگید یه دنیا ممنونتون میشم.
2- من یه قالب دیفالت و یه قالب مسدود سازی ( suspended) ساختم که عکس هم داره. چطوری اینا رو ست کنم رو قالب های قبلی(دیفالت خود پنل)؟ اکانت نمایندگی منم سی پنل هستش.:77:
پاسخ : نحوه تغییر تمپلیت suspended در نمایندگی سی پنل
1- سرور جدید در whmcs تعریف کنید و دیفالت کنید که فروش روی جدید قرار بگیرد
2- از whm با گزینه Web Template Editor میتوانید ادیت کنید
1 فایل پیوست
با تشکر از شما؛
خب دیفالت کنم دومی هم به فروش میرسه؟؟؟ چون هردوتا رو هم میخوام بفروشم....
بعد رو گزینه دومی که گفتین ، رفتم اما فقط متن ها نمایش داده میشه و من رو صفحه ای که ساختم عکس هم داره نمونه ای که ساختم اینه.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=26382&stc=1کلی عکس داره ، بارگذاری نمیشه. و فقط نوشته ها میاد.
- - - Updated - - -
کسی از دوستان جواب این سوال رو نمیدونه... ؟؟؟!!!!!!! خواهش میکنم.:77:
براي سوال اول مشا ميتوانيد سرور جديدتون رو داخل WHMCS تعريف كنيد و از اون به عنوان سرور خالي جهت فروش استفاده كنيد
براي سوال دوم شما ابتدا يك صفحه مثلا با نام dfgdwg.html روي هاست خودتون ايجاد كنيد و اون رو تست كنيد كه آدرس عكسها و ... كاملا درست باشن بعد از طريق Home »Account Functions »Web Template Editor كدها رو جايگزين كنيد مشكل حل خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverhaa
براي سوال اول مشا ميتوانيد سرور جديدتون رو داخل WHMCS تعريف كنيد و از اون به عنوان سرور خالي جهت فروش استفاده كنيد
براي سوال دوم شما ابتدا يك صفحه مثلا با نام dfgdwg.html روي هاست خودتون ايجاد كنيد و اون رو تست كنيد كه آدرس عكسها و ... كاملا درست باشن بعد از طريق Home »Account Functions »Web Template Editor كدها رو جايگزين كنيد مشكل حل خواهد شد
واسه صفحه ایندکس هم همین کار رو انجام بدم. یعنی زمانی که کاربر سرویس هاست جدید گرفت و قبل از اینکه اطلاعات خودشو آپلود کنه اون صفحه بیاد دقیقاً مثل دایرکت ادمین.
http://dl.dadebaran.ir/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanServer-Com
واسه صفحه ایندکس هم همین کار رو انجام بدم. یعنی زمانی که کاربر سرویس هاست جدید گرفت و قبل از اینکه اطلاعات خودشو آپلود کنه اون صفحه بیاد دقیقاً مثل دایرکت ادمین.
http://dl.dadebaran.ir/
دوست عزيز اگر اشتباه نكنم ميتونيد فايل زير رو جهت سفارشي سازي صفحه موردنظر ويرايش كنيد
/home/users/domains/default/index.html
به جاي users بايد كاربري باشه كه اكانت ها رو ايجاد ميكنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverhaa
دوست عزيز اگر اشتباه نكنم ميتونيد فايل زير رو جهت سفارشي سازي صفحه موردنظر ويرايش كنيد
/home/users/domains/default/index.html
به جاي users بايد كاربري باشه كه اكانت ها رو ايجاد ميكنه
سپاس بی کران از لطفتون
یعنی من برای هر کاربر باید همینکار رو انجام بدم؟؟؟ راهی نداره که خودکار اینکار انجام بشه.؟؟
- - - Updated - - -
من یه منبع خارجی پیدا کردم نمیدونم اینه یا نه:
http://www.motherhost.in/members/knowledgebase/22/how-to-change-default-page-in-cpanel.html
اگر اشتباه نكنم با تغئير اين فايل هر اكانت جديدي كه ايجاد كنيد صفحه سفارشي سازي شده شما براش نمايش داده ميشه
- - - Updated - - -
دوست عزيز شما براي دايركت ادمين خواسته بوديد آموزش شما براي Cpanel هست
برای سی پنل. ممنون ازتون . الان من طبق گفته شما اون کارها رو انجام بدم و اگه اکانت رو مسدود کنم پیشفرض قالب من به نمایش درمیاد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanServer-Com
برای سی پنل. ممنون ازتون . الان من طبق گفته شما اون کارها رو انجام بدم و اگه اکانت رو مسدود کنم پیشفرض قالب من به نمایش درمیاد؟
عذرخواهي ميكنم من فكر كردم براي DirectAdmin :دي
بله براي اكانت هاي ساسپند شده : شما ابتدا يك صفحه مثلا با نام dfgdwg.html روي هاست خودتون ايجاد كنيد و اون رو تست كنيد كه آدرس عكسها و ... كاملا درست باشن بعد از طريق Home »Account Functions »Web Template Editor كدها رو جايگزين كنيد مشكل حل خواهد شد
فقط دقت داشته باشيد كه آدرس تصاوير و... كامل و درست وارد شن