چند ابهام در مورد مبحث Nofollow
Hi there
ممنون از پاسخ گویی شما عزیزان
======================================
چند سوال مبتدی لطفا ......
1- فک کنین من الان میخام یک لینک اینجا بزنم !! چطوری این لینک را Nofollow کنم؟؟؟ که اثر سوء نداشته باشه ؟؟
مثلا دارم راجع به سایت گوگل حرف میزنم لینک سایتش رو میذارم.......www.google.com ......میخام بدلینک نباشه و نوفالو باشه......چکار میشه کرد؟؟ یا شاید کنترلش دست بنده نیست.. دست تنظیمات پییش فرض فروم هست....؟؟
2- اگر همین الان یک ایمیج اپلود شده از هاست خودم اینجا درج کنم..... و با هر بار فراخوانی این صفحه یک بار عکس هاست بنده اینجا نمایش داده بشه، این هم یک جور (بک لینک) حساب میشه ؟؟ یا فقط وقتی از یک لینک داخل یک سایت، یک لینک به سایت دیگه داده بشه و روش کلیک بشه بحث follow توسط گوگل لحاظ میشه؟؟ , و بک لینک حساب میشه ؟؟
3- من الان اینجا تایپ میکنم www.bamilo.com !! یک عده هم کلیک میکنن..... الان من بهش لطف کردم و تبلیغشو کردم و کمک کردم به شهرت بیشترش و برند سازی اون !! یا با توجه به محتوای بی ربط این صفحه با فروشگاه گران فروش :) بامیلو الان من در حقش اجحاف کردم؟؟ البته بسته داره لینک اینجا nofollow باشه
4- چرا بعضی از سایتهایی که تبلیغ سایتهای دیگه میکنن.....با وجود محتوای بی ربط لینک دهنده به لینک پذیرنده، مثلا فروش دستبند جادویی در سابت دانلود موزیک !!! از لینک Do Follow استفاده میکنند؟؟ یعنی فقط بحث برندسازی را تاکید دارند روش و بیخیال سئو هستند عایا ؟؟ (پلاگین نصب کردم و از کارکرد پلاگین nofollow extension مطمینم)
.... سپااااااااااااااااااااااا اااااااااس از همه عزیزان.....
پاسخ : چند ابهام در مورد مبحث Nofollow
الآن من اینجا تاپیک میزارم و لینک سایت من هم در امضا نو فالو هست. این تاپیک هم به سایت من هیچ ربطی نداره. پس هرگز روی سایت من تاثیر منفی یا مثبت نداره!
اما واسه وب هاستینگ تاک اثر مثبت داره
مثلا کاربر ها از این طریق وارد سایت من میشن و باعث میشه که توی الکسا نشون بده که مثلا 1درصد کاربر های من از وب هاستینگ تاک هستن و به این انجمن رتبه داده میشه (رتبه ای خیلی کم)
اگه اثر منفی داشت که سایت { http://1000site.ir/ } تا حالا محو شده بود!
http://www.alexa.com/siteinfo/1000site.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_kabiri_33
Hi there
1- فک کنین من الان میخام یک لینک اینجا بزنم !! چطوری این لینک را Nofollow کنم؟؟؟ که اثر سوء نداشته باشه ؟؟
مثلا دارم راجع به سایت گوگل حرف میزنم لینک سایتش رو میذارم.......
www.google.com ......میخام بدلینک نباشه و نوفالو باشه......چکار میشه کرد؟؟ یا شاید کنترلش دست بنده نیست.. دست تنظیمات پییش فرض فروم هست....؟؟
سلام
در مورد سایر گزینه ها پاسخ قطعی نمیتونم بدم شاید اشتباه باشه و دچار اشتباه بشید؛
برای اینکه یک لینک رو نوفالو کنید از rel=nofollow استفاده میکنید. در این انجمن نمیتونید تعیین کنید که یک لینک نوفالو باشه یا دوفالو. به تنظیمات انجمن بستگی داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
الآن من اینجا تاپیک میزارم و لینک سایت من هم در امضا نو فالو هست. این تاپیک هم به سایت من هیچ ربطی نداره. پس هرگز روی سایت من تاثیر منفی یا مثبت نداره!
اما واسه وب هاستینگ تاک اثر مثبت داره
مثلا کاربر ها از این طریق وارد سایت من میشن و باعث میشه که توی الکسا نشون بده که مثلا 1درصد کاربر های من از وب هاستینگ تاک هستن و به این انجمن رتبه داده میشه (رتبه ای خیلی کم)
اگه اثر منفی داشت که سایت {
http://1000site.ir/ } تا حالا محو شده بود!
http://www.alexa.com/siteinfo/1000site.ir
با سپاس از شما دوست عزیز و زحمت کش.....
سایت 1000site تمام لینک هاش ( یعنی شاید بیشترینش!! Nofollow هست.
....بحثم سر اثر مخرب بک لینکهای بد !! یا همون اسپم یا همون خرید لینک هست.... که جالبه برام بعضی از تبلیغات سایتها رعایت نمیکنن.......و این برام سوال بود چون خوندم توی خیلی از سایتهای سیو که بک لینک باید هوشمندانه باشد !! یا نوفالو باشد. هوشمندانه یعنی اینکه روزی هزار کلیک واسه سایت شما به ارمغان بیاره اما از یک سایت بی ربط و همش هم رو صفحه اصلی وبسایت...... که رباتها اینو بد و بک لینک بد تشخیص میدن..... و اثر سو میذاره در دراز مدت..... لینک هوشمند یعنی اینکه ما الان بیایم راجع به سئو حرف بزنیم و من بیام لینک بذارم به صفحات داخلی سایت مرتبط... یعنی لینکهای ورودی سایت همشون به صفحه اصلی نباشند.....
اینا رو سه تا سایت سئو خوندم ولی تو عمل دیدم سایتهای تبلیغی، رعایت نمیکنند. واسم سوال پیش اومد و هنوزم نمیدونم جوابش رو.....