سلام من چگونه میتونم تو سیپنل او لوگو که بالا سمت راسته و روی اون عکسه نوشته cpanel vps ..... عوض کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من چگونه میتونم تو سیپنل او لوگو که بالا سمت راسته و روی اون عکسه نوشته cpanel vps ..... عوض کنم ؟
دستورات رو به ترتیب بزنید
برای تغییر عکس در WHM :
cd /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/themes/x
cp logo_vps.jpg logo_vps.jpg.bak
rm -f logo_vps.jpg
wget http://img84.imageshack.us/img84/6808/logovpsxg9.jpg
mv logovpsxg9.jpg logo_vps.jpg
chattr +i /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/themes/x/logo_vps.jpg
تغییر عکس سی پنل
cd /usr/local/cpanel/base/frontend/x3/branding
cp top-logo_vps2.png top-logo_vps2.png.bak
rm -f top-logo_vps2.png
لطفا یک نرم افزار برای وصل شدن بگبن که این دستور هارو بدم یکی داشتم ارور میده کار نمیکنه
سلام داشتم اینو اولا میرفت الان میزنم ارور میده netword eror : connection refused
مجددا متصل بشید .
دقت کنید شماره پورت رو صحیح وارد کرده باشید ( پیش فرض : 22 ) . Connection type هم : SSH
در غیر این صورت مشکلی برای سرویس SSH شما بوجود اومده .
در ضمن شما میتونید این کار رو از طریق پنل WHM خودتون انجام بدید !
Main / themes
قسمت های Branding یا Custumize ( به صورت خیلی ساده ... )
البته برای استفاده از این دستورات باید به root سرور دسترسی داشته باشید.(در غیر اینصورت از whm استفاده کنید.)
و فکر می کنم با این روش (بالا) لوگو برای همه ی ریسلر ها و مشتری های اونها عوض می شه که شاید جالب نباشه.
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
البته برای استفاده از این دستورات باید به root سرور دسترسی داشته باشید.(در غیر اینصورت از whm استفاده کنید.)
و فکر می کنم با این روش (بالا) لوگو برای همه ی ریسلر ها و مشتری های اونها عوض می شه که شاید جالب نباشه.
خوب برای عوض کردن لوگوی سی پنل باید به whm دسترسی داشته باشی ، مراحل انجام کار :
1- ورود به whm
2- وردو به قسمت cPanel
Main >> cPanel
3- کلیک بر روی گزینه Branding
Main >> cPanel >> Branding
4- در جدول Branding Directory در مقابل cpanelbranding هاست خود را بر روی گزنیه Live Editor کلیک کنید .
5 در این محله Branding Editor سی پنل شما لود شده و قالبهای سی پنلیتان را به نمایش خواهد گذاشت
در بین قالبها ، قالب فعلی سی پنلتان رو پیدا کرده و بر روی گزینه Edit this Style قالب مورد نظر کلیک کنید.
6- صفحه Branding Editor > Edit Style برای شما به نمایش در خواهد امد که در زیر دسته Basic Branding Editor بر روی Edit Logos کلیک کنید .
7- وارد صفحه Branding Editor > Edit Style > Edit Logo می شوید و از طریق کارد Upload Logo می توانید لوگوی مورد نظر خود را اپلود نمایید و در اخر بر روی گزنیه Upload Images کلیک کنید .
تک هاست عزیز تا اینجاهاشو قبلا هم رفته بودم ولی عوض نمیشه چون اصلا اون لوگو اونجا نیست مثلا اسم اون لوگو cpanel_vps_2 هست اونجا بین اون سه تا اصلا اینو نداره