اموزش کامل خرید سرور از سایت هتزنر
باسلام خدمت دوستان عزیز من میخوام سرور بگیرم از سایت هتزنر لطفا میتونید رهنمائی کنید چجوری سرور رو بگیرم و چه مدارکی لازمه برای خرید و هزینه ها به تومان چجوریه چقدر میشه؟؟؟منتظرم دوستان سربع ج بدین
پاسخ : اموزش کامل خرید سرور از سایت هتزنر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamed210
باسلام خدمت دوستان عزیز من میخوام سرور بگیرم از سایت هتزنر لطفا میتونید رهنمائی کنید چجوری سرور رو بگیرم و چه مدارکی لازمه برای خرید و هزینه ها به تومان چجوریه چقدر میشه؟؟؟منتظرم دوستان سربع ج بدین
سلام
دوست عزیز اگه ترجمه زبانتون خوب باشه توی همون سایت همه چی توضیح داده شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamed210
دوست عزیز هزینه های به صورت تومان :| (ریال) نمی باشد ...
برای ثبت نام و کنترل پنل باید پاسپورت داشته باشید .
از همه مهم تر با ابیوز ها آشنا باشید وگرنه به مشکل می خورید .
من پاسپورت ندارم راه دیگه ای نیستش؟؟یا پاسپورت چجوری گیر بیارم از کجا گیر بیارم؟ یا اگه راه دیگه ای هستش بگید دوستان ممنون میشم:-|
سلام / راه های دیگر : ۱)خرید از سرویس دهندگان معتبر که سال ها تجربه ی کار با هتزنر دارند و کل کار پرداخت و پشتیبانی و ... را انجام میدهند / ۲) به گفته ی یکی از دوستان : خرید با شناسنامه ی ترجمه شده به صورت رسمی / اگر اشنایی ندارید اولی بهترین انتخاب است البته از جای معتبر خرید کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamed210
من پاسپورت ندارم راه دیگه ای نیستش؟؟یا پاسپورت چجوری گیر بیارم از کجا گیر بیارم؟ یا اگه راه دیگه ای هستش بگید دوستان ممنون میشم:-|
برای گرفتن پاسپورت باید سن قانونی داشته باشید
و 2 سال بیگاری برای دولت کلید تدبیر و امید
20 روز صبر برای اومدن پاسپورت
چند ماه صبر برای خارج شدن تحریم کشور عزیزمون از لیست ممنوعه
و ...
راه دیگه هم دوستمون گفتن
از نماینده های ایرانی بخر هم تخفیف بیشتر دارن هم ماشاله همه چیز رو رایگان کانفیک میکنن
خلاصه بازار نیست :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamed210
سلام
1 پاسپورت
1 کریدیت کارت یا مستر کارت اگر نود پیپال
3 سفارش
تمام
اما مدیرت آن مهم هست
یکی از همین افراد انجمن 3 هفته پیش مدیریت بلد نبوده ... ابیوز امده و طبق حرف خودش 10-12 تا سرور داشته و همه سروراش بستن و همه کاربرانش اواره شد تغییران
موفق باشید