سلام ذوستان من یک سرور دارم که روش cirtix server نصب شده .
حالا دارم سرور رو عوض میکنم و جای دیگه میگیرم و اونجا هم می خوام cirtix نصب کنم .
راهی برای انتقال داده ها وجود داره؟؟ یعنی اطلاعات سرور قبل رو بیارم روی سرور جدید
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا دارم سرور رو عوض میکنم و جای دیگه میگیرم و اونجا هم می خوام cirtix نصب کنم .
راهی برای انتقال داده ها وجود داره؟؟ یعنی اطلاعات سرور قبل رو بیارم روی سرور جدید
اگر دو سرور از نظر سخت افزاری دقیقا مشابه هم باشند و هر دو از Citrix Xen داشته باشند بله امکان پذیر است .نقل قول:
موفق باشید .
از نظر سخت افزاری شبیه هم نیستند یعنی در ram و cpu تفاوت دارند . هیچ راهی نیست؟
فکر نمی کنم ، تا جایی که من اطلاع دارم باید یکی باشند می توانید تست کنید اما بنده قبلا تست کرده ام و جواب نگرفته ام ...نقل قول:
از نظر سخت افزاری شبیه هم نیستند یعنی در ram و cpu تفاوت دارند . هیچ راهی نیست؟
موفق باشید .
خوب عده ای از من یوزر دارن و سرویس می گیرن با این کار که کل اطلاعاتشون از بین میره !!!!! پس باید چه کار کرد؟
یعنی واقعا هیچ راهی نیست؟
خیلی سخته این طوری !
باید از هر VPS یک FULL BACKUP بگیرید ، و بعد به سرور جدید ببرید و بعد هم Restore
یعنی یک VPS که 50 گیگ هارد داره ، باید همه رو ببرید .
بهتر اینه که یک VPS در سرور جدید بسازید و بعد سیستم عامل نصب کنید و ... بعد تنها و تنها فایل هایشان رو انتقال بدید ;)
بعضی از vps ها که از nttackplus استفاده میکنن چطور؟ کامل میشه از یوزرهاشون backup گرفت؟
پوشه OBDC و USERS رو ZIP کنید و یکجا نگه داری کنید ،
در سرور جدیدتان مراحل نصب و کانفیگ CHIZ PN رو انجام بدید و در نهایت این 2 فولدر رو RePlace کنید !