سلام، براي انتخاب سرور دانلود چه مشخصاتي مهمه؟ ايا رم و سي پي يو بايد بالا باشه؟ يا تنها پورت قوي و هارد هاي خوب؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام، براي انتخاب سرور دانلود چه مشخصاتي مهمه؟ ايا رم و سي پي يو بايد بالا باشه؟ يا تنها پورت قوي و هارد هاي خوب؟
با سلام
همه موراد مهم هستند
ولی خوب هارد و پورت تو اولویت بالاتری قرار دارند
خوب از كجا ميتونم بفهمم چه مشخصاتي براي سايت من كافيه؟ من روزانه ٢٠٠٠ الي ٣٠٠٠ تا دانلود دارم كه هر فايل ميانگين ٥٠٠ ام بي سايزشه،
https://www.leaseweb.com/bare-metal-...onfigure/18632
چنين سروري ميتونه پاسخ گويه اين تعداد دانلود باشه؟
- - - Updated - - -
يعني هيچكس تو اين انجمن نيست نظرشو بده؟
شما برای سرور دانلود روی کیفیت هارد و پورت بیشتر تمرکز کنید(البته بیشتر هارد مهم هست)
و همچنین کانفیگ مناسب برای سرور دانلود بسیار حائز اهمیت هست.
سلام
همونطور که دوستان گفتن پورت و هارد مهمه . دیتاسنتر لیزوب پورت خوبی داره اما نوع هاردهاش ساتا 2 هست که به نظر بنده یه ذره ضعیف تر از هارد های اینترپرایز ساتا 3 عمل میکنه .
هارد و پورت
درود و احترام.
دوست گرامی برای سرور دانلود همونطور که همکاران اشاره کردن هارد بسیار مهم هست و همچنین پورت اصلی سرور و تعداد مشتریهای روی اون سرور!
اما قطعات دیگر مثل سی پیو و رم اگر کانفیگ قوی باشه حملات بهتر رفع میشه و فشار کمتری رو سی پیو هست و همچنین با توجه به نوع سیستم عامل و چند مورد دیگه مصرف رم متفاوت هست.
برای شروع رم 2 مناسبه
سی پیو هم دو هسته ای با فرکانس 2000 مگاهرتز با کانفیگ خوب بخوبی پاسخگو هست.
پیروزباشید
ایشون در بخش سرور اختصاصی سوال کردند حتما قصد سرور اختصاصی دارند پس ....
نقل قول:
استارتر گرامی هارد و پورت و رم و سی پیو مهمه ما که از ovh داریم راضی هستیم از کیفیت پورت .