سلام دوستان میخواستم ازتون یه راهنمایی بدید که چه جوری ip اینترنت خارج از کشور در وی پی اس رو به ip ایرانی تبدیل کنم ، یعنی به جای اینکه به اینترنت آزاد خارج از کشور وصل باشم ، وی پی اس رو به اینترنت وطنی وصل کنم.
هر کس میتونه راهنمایی کنه لطفا
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان میخواستم ازتون یه راهنمایی بدید که چه جوری ip اینترنت خارج از کشور در وی پی اس رو به ip ایرانی تبدیل کنم ، یعنی به جای اینکه به اینترنت آزاد خارج از کشور وصل باشم ، وی پی اس رو به اینترنت وطنی وصل کنم.
هر کس میتونه راهنمایی کنه لطفا
سلام
برای چه موردی نیاز دارید؟ واضح تر بگید.
این امکان نیست به این دلیل ای پی عوض شود سرور از کار می افتد سرور ایران بگیرید
میخوام به ftp یک سایت ایرانی وصل بشم ولی فقط با ip ایران میشه به اون ftp متصل شد
- - - Updated - - -
یعنی مثلا اگه با وی پی اس به قند شکن وصل بشیم از کار می افته ، فکر نمیکنم اینطوری باشه
- - - Updated - - -
دوستان عزیز راهنمایی کنید نیاز فوری دارم
بهترین راه اینه که وی پی اس ایران بگیرید
وی پی ان قانونی هم از شرکت ها بگیرید فکر می کنم جواب بده ولی مطمئن نیستم
سلام
دوست عزیز راه های بسیاری وجود دارد
سرور ویندوز است؟
راحت یکی از این اکانت های کاهش پینگ را بخرید و از قبل با فروشنده قرارداد کنید که امکان اتصال به کانشکن از ای پی خارج باشد
موفق باشید
شما میتونید از پراکسی های انلاین (مثلاglybe رو روی یه سرور ایران نصب کنین و از خارج.روی اون برای وب گردی سایت هایی که ای پی ایران میخواد وصل شین)
و یا با راه اندازی سرویس های پراک سی روی سرور ایران با واسطه ی نرم افزار اف تی پی تون وصل شین
در صورتی هم که مصرف حجمی زیادی ندارین از پیشنها اقای تمدن(سرویس های کاهش پینگ) استفاده کنید (البته اکثرا ساختا چیز پی ان دارن)
تشکر ار همه ی دوستان به خاطر راهنمایی
الان تست کردم گلایپ کار نمیکنه متاسفانه اگر ftp:// گذارید خودش یک http:// قبلش اضافه میکنه
مگر این که ادیت بشه که ارزش نداره
درضمن اگر سرور لینوکس ایران هم سراغ دارید میتونید با ssh تونل بزنید...
موفق باشید