شرایط استخدام در گوگل چیست؟
شاید شما هم از کسانی باشید که دوست دارن توی یه شرکت با حقوق قابل قبول استخدام بشه و بتونه یه زندگی خوب رو داشته باشه
یکی از شغل های خوب استخدام شدن در شرکت های بزرگی مثل گوگل و مایکروسافت و... هست
شرایط استخدام شدن توی گوگل چیه؟ یه دانشجوی عادی در ایران که واقعا در زمینه اینترنت و برنامه نویسی حرفه ای باشه میتونه کارمند گوگل بشه؟
پاسخ : شرایط استخدام در گوگل چیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
اوننا مهندس آی تی - نرم افزار - شبکه و... هم میگیرن (چیزی که توی لینک بالا دیدم)
اما شرایط رو ننوشته!
من شنیدم واسه استخدام باید حتما معدل بالای 19 در 8 دانشگاه برتر دنیا رو داشته باشی...
اگه من فوق لیسانس مهندسی آی تی در زمینه امنیت و شبکه رو بگیرم چطوری میتونم کارمند گوگل بشم؟
https://www.google.com/about/careers/search
البته با ip کشور عزیزمون باز نمیشه
شغل های مورد نیاز- شهر و کشور و حداقل توانایی ذکر شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
شاید شما هم از کسانی باشید که دوست دارن توی یه شرکت با حقوق قابل قبول استخدام بشه و بتونه یه زندگی خوب رو داشته باشه
شرایط استخدام شدن توی گوگل چیه؟ یه دانشجوی عادی در ایران که واقعا در زمینه اینترنت و برنامه نویسی حرفه ای باشه میتونه کارمند گوگل بشه؟
در مورد گوگل مطلع نیستیم اما فکر کنم کارمند مراکزی مانند ripe.net شدن خیلی راحت تر باشه و فرق آنچنانی حقوقی برای شما نداشته باشه و حتی سکوئی باشه برای رفتن به شغل های بهتر حتی گوگل.
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
سلام
معدل مهم نیست
این یکی از روشهای ورود به گوگل هست بدون آزمون هست
انشا... اگر از ایران رفتید هر کجا کشور همسایه سمت راست هم بروید و درخواست بدهید با رزومه قابل قبول ، به درخواست شما پاسخ می دهند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
من شنیدم واسه استخدام باید حتما معدل بالای 19 در 8 دانشگاه برتر دنیا رو داشته باشی...
چیز شنیدی!!
با یه بنده خدایی مذاکره کردن برای استخدام تو یه بخش خیلی کوچیک
خود گوگل (بخش کاریابی) ایشون رو پیدا کرده بودن. بر اساس رزومه و توانایی که داشتن
توی مملکت خودمون که هم زبونمون هستن با دهها تخصص و تجربه هنوز کار درست واسه آدم پیدا نمیشه بعد فکر استخدام در گوگل باشیم...
با سلام
آوای دقل از دور خوش است عزیز دلم
کشور ایران بهترین نقطه جهان برای کسب درآمد و پولدار شدن هست
فقط باید روشش رو بلد باشید
یه استاد دانشگاهی داشتیم که میگفت
تو ایران پول ریخته ، فقط باید جمع کنید
واقعا هم همینطور هست
اگر هم قصد استخدام در شرکت های بزرگ رو دارید
اونا از ایده خوششون میاد
اگر یک نظریه پرداز خوب و ایده پیرداز عالی باشید و بتونید ایده هاتون رو به دستشون برسونید
مطمئن باشید سمتتون میان
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
با سلام
آوای دقل از دور خوش است عزیز دلم
کشور ایران بهترین نقطه جهان برای کسب درآمد و پولدار شدن هست
فقط باید روشش رو بلد باشید
یه استاد دانشگاهی داشتیم که میگفت
تو ایران پول ریخته ، فقط باید جمع کنید
واقعا هم همینطور هست
اگر هم قصد استخدام در شرکت های بزرگ رو دارید
اونا از ایده خوششون میاد
اگر یک نظریه پرداز خوب و ایده پیرداز عالی باشید و بتونید ایده هاتون رو به دستشون برسونید
مطمئن باشید سمتتون میان
یا حق
کاملا با نظر شما موافقم!
خوب دارن پولارو جمع میکنن!