درخواست شریک برای هاستینگ
با سلام
بنده برای هاستینگم نیاز مند یک شریک هستم که منو توی هزینه های تبلیغات و هزینه های دیگر کمکم کنه، باید بگم که سایت 7-8 ماه هستش که راه افتاده و فعاله اگر کسی بود با ای دی avawebhost برای صحبت و اطلاعات بیشتر در تماس باشه
با تشکر
پاسخ : درخواست شریک برای هاستینگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
5678
با سلام
بنده برای هاستینگم نیاز مند یک شریک هستم که منو توی هزینه های تبلیغات و هزینه های دیگر کمکم کنه، باید بگم که سایت 7-8 ماه هستش که راه افتاده و فعاله اگر کسی بود با ای دی avawebhost برای صحبت و اطلاعات بیشتر در تماس باشه
با تشکر
باسلام دوست عزیز اصلا سایت شما هیچ کار نمی کنه چطوری 7-8 ماه دارید کار می کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza021
باسلام دوست عزیز اصلا سایت شما هیچ کار نمی کنه چطوری 7-8 ماه دارید کار می کنید ؟
دوست عزیز کی اینو گفته؟اگه به خاطر قالب می فرمایید علتش این هست که ما یک قالب اختصاصی طراحی کردیم که مشکلاتی داشت (ریسپانسیو نبودن قالب که باعث میشد اکثر کابران دچار مشکل بشن)برای همین اقدام به تغییر قالب کرده ایم و به زودی مشکلات قالب رفع میشه
اگر هم قبول ندارید به سایت وهاب انلاین مراجعه کنید:
http://www.vahabonline.ir/portfolio/avawebhost/
و خواهشی که از شما و بقیه ی دوستان گرامی دارم اینه که اگه نظر درست و حسابی و مفید دارید ارسال کنید نه از این نظر ها که فقط تاپیک رو از هدف اصلیش دور میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
5678
دوست عزیز کی اینو گفته؟اگه به خاطر قالب می فرمایید علتش این هست که ما یک قالب اختصاصی طراحی کردیم که مشکلاتی داشت (ریسپانسیو نبودن قالب که باعث میشد اکثر کابران دچار مشکل بشن)برای همین اقدام به تغییر قالب کرده ایم و به زودی مشکلات قالب رفع میشه
اگر هم قبول ندارید به سایت وهاب انلاین مراجعه کنید:
http://www.vahabonline.ir/portfolio/avawebhost/
و خواهشی که از شما و بقیه ی دوستان گرامی دارم اینه که اگه نظر درست و حسابی و مفید دارید ارسال کنید نه از این نظر ها که فقط تاپیک رو از هدف اصلیش دور میکنه
بله شما درست می فرمایید انشاء الله که کارتون خوب باشه اما خیلی باید هزینه خرج کنید باز هم موفق باشید .
دوست عزیز برای همین هم هست ک ما دنبال شریک میگردیم میخوایم ی هاست اینده دار راه بندازیم
- - - Updated - - -
کسی نیست؟؟؟!!!!!
طراح قالب خواستید در خدمتتون هستم
بنده اماده ی عمکاری هستم در تماس باشید
سلام
والا این طوری به جایی نمیرسید
۱)تعداد مشتری؟
۲)درامد؟هزینه؟سود خالص؟
۳)سرور ؟ ریسلر؟
۴)اطلاعات فنی؟
آپ
- - - Updated - - -
اپپپپپپپپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
والا این طوری به جایی نمیرسید
۱)تعداد مشتری؟
۲)درامد؟هزینه؟سود خالص؟
۳)سرور ؟ ریسلر؟
۴)اطلاعات فنی؟
استارتر، جواب این سوالات رو بنویس بی زحمت.