سلام
برای ثبت شرکت مسئولیت محدود چه مراحلی رو باید طی کرد؟ از طریق اینترنت باید ثبت بشه؟
برای کارهای : هاستینگ، طراحی و... چه نو شرکتی باید ثبت بشه؟
خدماتی یا چی.....
- - - Updated - - -
کسی اطلاعاتی نداره یه راهنمایی بکنه/....
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
برای ثبت شرکت مسئولیت محدود چه مراحلی رو باید طی کرد؟ از طریق اینترنت باید ثبت بشه؟
برای کارهای : هاستینگ، طراحی و... چه نو شرکتی باید ثبت بشه؟
خدماتی یا چی.....
- - - Updated - - -
کسی اطلاعاتی نداره یه راهنمایی بکنه/....
بايد برويد سايت شركت ها يا اينترنتي خودتان رايگان انجام دهيد ( البته كار طولاني و كمي دشوار است و شايد مواردي را ندانيد چگونه بايد پر كنيد )
يا اينكه بدهيد شركت هاي ثبت شركت اقدام كنند كه حداقل ٦٠٠ تومان مي گيرند
در ضمن حداقل ٢ يا ٣ نفر بايد باشند براي ثبت شركت با مسوليت محدود
سلام
فایلی که پیوست کردم مطالعه کنید کاملا توضیح داده شده
آخه یکسری سوال خارج از توضیحات سایت ثبت شرکت ها دارم، که نفری سر در میاره که قبلا ثبت شرکت کرده و ....
کسی وارده من چند تا سوال بپرسم ازش؟
توگوگل کمی سرچ کنید همه چی موجود هستش جواب سوالاتتون رو پیدا خواهید کرد.
سرچ کردم و خوندم
خارج از نوشته ها سوالی داشتم..
یک سری سوال هارو که قزوین هاست پاسخ داد.
شما در ابتدای کار هزینه ای ندارید ولی برای پست ، روزنامه ، عدم سوء پیشینه باید پول پرداخت کنید که حدودا همون 100-150 میشه
خیر تک نفر نمیشه ، شما باید 1 نفر مدیرعامل داشته باشید ، 1 نفر رئیس هئت مدیره ، یک نفر عضو علی البدل
البته در مسئولیت محدود مدیرعامل می تواند رئیس هئت مدیره هم باشد ، یا اینکه حتما ذکر کنید مدیر عامل محدودیتی ندارد (در مورد سمت مدیرعامل منظورم هستش)
برای مرحله اول به سایت http://irsherkat.ssaa.ir/Design/Establishment.aspx رجوع می کنید و مراحل را میرید جلو و اساسنامه/شرکتنامه/و... را پر می کنید و منتظر میشوید تا جواب دهند (درصورتی که روز تعطیل نباشد هر 24 ساعت پاسخ میدهند)
درصورتی که همه چیز اوکی بود ، مدارکتون رو ارسال می کنید به آدرس که در آخر خودشون میدهند ( کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی + گواهی عدم سوء پیشینه و تمامی اوراقی که پر کرده اید (همان اساسنامه و ...) ) و در نهایت بهتون شماره ثبت و کد ملی میدهند و بعد از این باید برید کد اقتصادی بگیرید و در روزنامه ثبت کنید.
تمام.