معرفی درگاه پرداخت یوپال با کارمزد 0 درصد
هماطور که قبلا وعده داده بودیم . درگاه پرداخت یوپال ، امروز راه اندازی و آماده استفاده شد .
یوپال توسط شرکت آرسس شبکه گیل (یوگیگ) به شماره ثبت 17342 راه اندازی شده است. البته هنوز ورژن بتا هست و کلی تغییرات قرار هست درش ایجاد بشه .
در یوپال سعی کردیم سادگی و سرعت رو به نهایت برسونیم . به همین علت وقت شما رو به خاطر تایید سایت ، تایید درگاه و . . . نمی گیریم . ثبت نام بسیار سریع انجام شده و بلافاصله بعد از ثبت نام میتونید درگاه رو ایجاد و همون لحظه ازش استفاده کنید .
درخواست های واریز فعلا در 8 نوبت در هر روز انجام خواهد شد .
درگاه ها به صورت مستقیم و با کارمزد 0 درصد می باشند .
امکانات و ویژگی های فعلی :
ارائه درگاه مستقیم
کارمزد 0 درصد
ارائه گزارشات کامل از دریافت ها و واریز ها
امکان ثبت چند حساب بانکی در سیستم
امکان ثبت چند درگاه
نمایش کامل تراکنش های هر درگاه به صورت جداگانه
نمایش کل تراکنش یک درگاه
فعال / غیر فعال سازی درگاه در هر زمان
پلاگین های فعلی :
ماژول WHMCS
ماژول Freer
پلاگین prestashop
اگه دوست داشتید میتونید یوپال رو هم تست کنید و درگاهتونو با کارمزد 0 فعال کنید
و اینکه پیشنهادات و انتقاداتتون رو هم اعلام کنید . اگر پلاگینی نیاز داشتید هم اعلام کنید . هر روز یک پلاگین به سیستم اضافه میشه .
منتظر نظرات شما هستیم .
آدرس سایت :
http://upal.ir
شناسه ملی شرکت : 10720293454
ایمیل پشتیبانی :
support [at] upal.ir
پاسخ : معرفی درگاه پرداخت یوپال با کارمزد 0 درصد
اميدوارم ايده هاي جديد تري در اينده اجرا كنيد
با ارزوي موفقيت براي تيم يوپال .
عرض سلام و احترام :
درهنگام ثبت نام ندیدم کدملی دریافت کنید ؟ پیشنهاد می کنم در هنگام ثبت نام بگیرد و پس از دریافت مدارک با مقدار وارد شده نیز چک کنید.
بهتره روی گرافیک کمی بیشتر کار بشه و ترتیب چینش استاندارد تر بشه (بخش کاربری)
امکانات هم که گفتید اضافه خواهد شد.
موفق باشید
نقل قول:
اميدوارم ايده هاي جديد تري در اينده اجرا كنيد
با ارزوي موفقيت براي تيم يوپال .
تشکر از شما
حتما همینطور هست
نقل قول:
عرض سلام و احترام :
درهنگام ثبت نام ندیدم کدملی دریافت کنید ؟ پیشنهاد می کنم در هنگام ثبت نام بگیرد و پس از دریافت مدارک با مقدار وارد شده نیز چک کنید.
بهتره روی گرافیک کمی بیشتر کار بشه و ترتیب چینش استاندارد تر بشه (بخش کاربری)
امکانات هم که گفتید اضافه خواهد شد.
موفق باشید
درود بر شما
چینش و منوی ها به مرور زمان و با توجه به نیاز کاربر ، سعی میشه به بهترین شکل انجام بشه
برای کد ملی هم در هنگام ثبت نام نیاز نیست . چون زمان درخواست وایز ، کاربر باید مدارکش رو ایمیل کنه که با توجه به مدارک ، اکانت کاربر اصلاح میشه .
سعی شده فرم ثبت نام خیلی سریع و ساده باشه . به نظر من نیاز نیست زمان ثبت نام ، کاربر با پر کردن فیلد خسته بشه . اگه کامل شدن اطلاعات کاربری مرحله به مرحله باشه کاربر پسند تره .
امیدوارم موفق باشید
فقط اون امکانات و ویژگی های خاص و متمایز کجاست؟
نقل قول:
امیدوارم موفق باشید
فقط اون امکانات و ویژگی های خاص و متمایز کجاست؟
خواهش میکنم
همونطور که گفتم سیستم هنوز به صورت بتا هست . امکانات ویژه تا زمانی که اضافه نشه نمیتونم اعلام کنم . اما دو نمونه که قبلا توسط همکاران انجام شده "واریز اتوماتیک به حساب شما هر 24 ساعت " و کدهای دستوری اس ام اسی هست "کد های دستور جزئیات زیادی دارد که راه اندازی خواهد شد"
به نظر من اگر برای کسب درامد بیشتر این کارتان را تاسیس کردید باید بگم در اشتباه هستید زیرا تا شرکت های قدیمی و معروف هستند موفقیت شما کم هست و شغل شما هاست هست نه این فکر نمیکنم به جایی برسید زیرا معتبر ها زیادن و اینده درگاه شما مثله این ها که جمع کردند ناتوان بودند میشه ( takpardakht - oxinpay - dinapay - jaypal - mehrpay - shaparak24 - shetab biz )
لطفا شناسه ملی رو هم قرار بدید شماره ثبت محلی هستش و داخل اداره ای که ثبت کردید معتبر هستش
نقل قول:
به نظر من اگر برای کسب درامد بیشتر این کارتان را تاسیس کردید باید بگم در اشتباه هستید زیرا تا شرکت های قدیمی و معروف هستند موفقیت شما کم هست و شغل شما هاست هست نه این فکر نمیکنم به جایی برسید زیرا معتبر ها زیادن و اینده درگاه شما مثله این ها که جمع کردند ناتوان بودند میشه ( takpardakht - oxinpay - dinapay - jaypal - mehrpay - shaparak24 - shetab biz )
هرچقدر شرکت قدیمی در این کار وجود داشته باشه ، باز هم مانع پیشرفت نیست . اینترنت اونقدری که فکر میکنید کوچیک نیست که با چند شرکت جایی برای رقیب وجود نداشته باشه . تجارت رقابت هست و من فکر می کنم اونقدر تیم قوی دارم که بتونم با شرکت های مشابه رقابت داشته باشم .
نقل قول:
لطفا شناسه ملی رو هم قرار بدید شماره ثبت محلی هستش و داخل اداره ای که ثبت کردید معتبر هستش
فردا قرار داده میشه
با درود و احترام
صادق جان امیدوار هستم که موفق باشی دوست خوبم . با شناختی که از شما دوست عزیزم دارم مطمئن هستم که در اینکار هم تمام تلاش خودتون رو خواهید کرد .
برای شما صمیمانه آروزی موفقیت و پیشرفت روز افزون دارم .
( ایشون از سمت بنده شناخته شده و تایید میشوند ، دوستانی که قصد فعالیت با ایشون رو دارند بدونن که فرد قابل اعتماد و معتبری هستند )