با ماهی 50 یورو از کجا سرور بگیرم؟
سلام برای یک سایتم که در زمینه سیستم کلیکی هست و بیشتر نیاز داره به سرعت دیتا بیس کجا رو پیشنهاد میدین پینگ خوب بده نمایش دهندگان شاکی نشدند؟ این بگم تهش کم اومد سرور میگیرم برای قسمت رووت میزارم کنارش
پاسخ : با ماهی 50 یورو از کجا سرور بگیرم؟
OVH سرورهای فرانسه پینگ خوبی به ایران دارند و همچنین hetzner آلمان هم گزینه خوبی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi2002
OVH سرورهای فرانسه پینگ خوبی به ایران دارند و همچنین hetzner آلمان هم گزینه خوبی هست
iممنون هتزنر دارم ولی تا الان 2 هارد سوخته تو 2 سال کدوم مدلش حالا کمی هزینه بیشتر رو پیشنهاد میدین 1 ترا فضا هم میخوام حالا هتزنر نبود جای دیگه ولی اروپا میخوام که پینگ خوب بده بخصوص برای سیستم های کلیکی که 4500 کلاینت آنلاین دارند بعضی مواق حالا نیاز بود یک سرور با هارد اس اس دی میبنم کنارش برای رووتم؟؟؟
افر پلیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mah-man
iممنون هتزنر دارم ولی تا الان 2 هارد سوخته تو 2 سال کدوم مدلش حالا کمی هزینه بیشتر رو پیشنهاد میدین 1 ترا فضا هم میخوام حالا هتزنر نبود جای دیگه ولی اروپا میخوام که پینگ خوب بده بخصوص برای سیستم های کلیکی که 4500 کلاینت آنلاین دارند بعضی مواق حالا نیاز بود یک سرور با هارد اس اس دی میبنم کنارش برای رووتم؟؟؟
افر پلیز
دوست عزیز تو بخش آموزشی نمیشه آفر داد تو بخش درخواست سرویس >>> سرور اختصاصی
موفق باشید
پی ام کنید اولش آموزشیه بعد میشه افری
بهرحال بگید کودوم پکیجش هارد خوبی دارند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mah-man
پی ام کنید اولش آموزشیه بعد میشه افری
بهرحال بگید کودوم پکیجش هارد خوبی دارند؟
ex40ssd با سری سی پی یو زئون گزینه مناسبی است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mah-man
سلام برای یک سایتم که در زمینه سیستم کلیکی هست و بیشتر نیاز داره به سرعت دیتا بیس کجا رو پیشنهاد میدین پینگ خوب بده نمایش دهندگان شاکی نشدند؟ این بگم تهش کم اومد سرور میگیرم برای قسمت رووت میزارم کنارش
اگر با سرور های اختصاصی کار کردن و تجربه کافی دارید بنده ovh رو یشنهاد میکنم اگر برای اولین بار هست از هتزنر سری ex40 تهیه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mah-man
از مارکت هتزنر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
از مارکت هتزنر
فکر کنم با این هزینشون بشه سرور https://www.hetzner.de/hosting/produkte_rootserver/ex60
اما 9 یورو بزارین روش ...
سلام
بهترین گزینه برای شما دیتاسنتر هتزنر هست