افت سرعت اینترنت مخابرات تهران؟
سلام دوستان
تقریبا 3 هفته هستش که سرعت اینترنت مخابرات برای من شده یک سوم. مثلا اینترنت 1 مگ که همیشه سرعت دانلودش 120 بود الان به زور 40 رو میده. من یه سرویس 2 مگ هم دارم که اونم به جای 250 کیلوبایت بهم سرعت 80 کیلوبایت رو میده.
خواستم ببینم دوستانی که از مخابرات تهران سرویس دارن دچار همین مشکل شدن یا نه؟
ممنون
پاسخ : افت سرعت اینترنت مخابرات تهران؟
سلام ، شاید مشکل از مرکز مخابراتیتون باشه
ما مرکز تلفن خانه هستیم
سرعت دانلود 90-120 KBps | سرعت 512 Kbps
ولی شدیدا در بعضی اوقات نوسان پینگ و تایم اوت داریم !
مثلا پینگ تا 10000 میره !
کلاً وضع سرور و اینترنت ایران از عید به اینور بهم خورده معلوم نیست باز چه دسته گلی دارن به آب میدن اینترنت ایران شده بزرگترین مرکز آزمایشگاه اینترنتی برادران چینی! صحبت از فایروال ( دیوار چین هست الکی نیست که ) :52:
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
سلام ، شاید مشکل از مرکز مخابراتیتون باشه
ما مرکز تلفن خانه هستیم
سرعت دانلود 90-120 KBps | سرعت 512 Kbps
ولی شدیدا در بعضی اوقات نوسان پینگ و تایم اوت داریم !
مثلا پینگ تا 10000 میره !
ممنون. من یه عکس براتون ضمیمه کردم. ریت اینترنت 1 مگابیت من الان در اصل روی 323 کیلوبیت از طرف مخابرات تنظیم شده. شاید من اشتباه می کنم ولی در صورتیکه براتون مقدوره لطفا ریت اینترنت رو از صفحه مودم اینجا بذارید.
فایل پیوست 25762
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
کلاً وضع سرور و اینترنت ایران از عید به اینور بهم خورده معلوم نیست باز چه دسته گلی دارن به آب میدن اینترنت ایران شده بزرگترین مرکز آزمایشگاه اینترنتی برادران چینی! صحبت از فایروال ( دیوار چین هست الکی نیست که ) :52:
اون که آره. مثلا یکی دیگه از مشکلات اینترنت مخابرات اینه که بعد یه مدت زمانی (قبلا 10 دقیقه بود) اگه به *****شکن دسترسی داشته باشی کل اینترنتتو میبندن! مودمو باید خاموش روشن کنی.
1 فایل پیوست
ما در شمال هستیم
سرعت خیلی افت داشته
از عید به این ور گاهی سرعت به 80 میرسه و کمتر . سرعت خریداری شده 1 MB's هستش