دعوت به همکاری با مجموعه ایران فیلم
سلام و احترام
دوستان شاید خیلیاشون مجموعه ایران فیلم رو میشناسن ، از سال 93 ما باهمکاری چند وب سایت بزرگ ایران (عمدتا زیر 100 وب سایت برتر ایران) و با حمایت یکی از شرکت های تجارت الکترونیک ایران ، اقدام به راه اندازی مجموعه ایران فیلم کردیم .
هدف اصلی از این کار تولید فضای قابل اطمینان برای خانواده های ایرانی هست ، یعنی ما فیلم ها ، مستند ها ، انیمیشن های روزدنیا را به شکلی که قابلیت پخش در محیط خانواده های مسلمان ایرانی را داشته باشند ، به صورت رایگان برای خانواده ها آماده میکنیم .
در حال حاضر ایران فیلم ، روزانه بالغ بر 20 هزار آی پی دارد ، و این حجم بازدید و نظرات کاربران ، نشان دهنده این است که مردم هم از کار ما رضایت داشته اند .
در روزگاری که انواع و اقسام سایت ها ، فقط به خاطر مقدار اندکی پول همه جور محتوایی را نشر میدهند که کودکان ، نوجوانان و جوانان ما بدون اطلاع اقدام به دانلود فایلهای این سایت ها میکنند و ناخواسته در محیط های دردسر آفرین درگیر میشوند ، ارزش کار مجموعه های قابل اطمینانی مثل ایران فیلم مشخص میشود .
لذا از همه عزیزانی که تمایل و توانایی دارند که در این راه به ما کمک کنند ، دعوت به همکاری میکنیم تا دست در دست همدیگه خودمون نسبت به جلوگیری از آلوده کردن نسل های خودمون و آیندمون ، فرزندانمون و برادران و خواهرانمون ، اقدام کنیم .
(همانطور که میدانید در خارج از کشور نیز برای هر رنج سنی محتوای خاصی در نظر گرفته شده ، حتی فرهنگ طوری هست که به صورت خودکار هر رنج سنی را به محتوای خودشون سوق میده اما در ایران ، اگر ما مراقب نباشیم ، خصوصا با این حجم گسترش سایت های دانلود فیلم و سریال ، کودکان و نوجوانانمون به راحتی به هر محتوایی نزدیک خواهند شد )
حداقل شرایط مورد نیاز برای پذیرش همکاری :
- داشتن اطلاعات کافی در زمینه فیلم و سریال و سینمای ایران و جهان
- داشتن اطلاعات در زمینه انواع کیفیت های ویدئویی و پسوندهای صوتی و تصویری و همچنین آشنایی کار با نرم افزارهای ویرایش فیلم، سانسور فیلم ، کپی رایت گذاری ، تنظیم صوت و دوبله که توسط سایت های اینترنتی استفاده میشوند
- زمان همکاری و روحیه کار گروهی
- سرعت تایپ بالا و دسترسی به اینترنت پرسرعت
امتیاز های اولویت دار :
- محل سکونت نزدیک به دفترهای ایران فیلم (در حال حاضر شهرهای تهران ، قم ، سمنان و دامغان )
- آشنایی با وردپرس و ارسال مطالب بهینه شده
- ترجمه و تنظیم زیرنویس های ویدئویی
- سرعت اینترنت بالاتر از 15مگابیت
- رنج سنی کمتر از 23 سال (جهت یادگیری )
- سابقه فعالیت در زمینه فیلم و سریال
عزیزانی که تمایل به همکاری ، یا هرگونه نظر ، انتقاد یا پیشنهادی دارند میتوانند از طریق ایمیل info @ iranfilms.ir با ما در ارتباط باشند. همچنین میتوانند به صورت مستقیم با شماره تلفن روابط عمومی 9128323804 تماس بگیرند. ما پیشاپیش دست شما را میفشاریم که در این راه قصد کمک به ترمیم و ترویج فرهنگ اصیل دارید.
ایران فیلم با تمام آدرس های زیر در دسترس خانواده های ایرانی می باشد و روزانه به بیش از 5800گیگ درخواست فیلم مناسب خانواده ایرانی پاسخ میدهد :
ایرانفیلم.com
ایران-فیلم.com
iranfilms.ir
iranfilm.tv
iranfilms.org
iranfilms.net
i-films.ir
iran-films.ir
از مسئولین محترم این انجمن هم بابت قراردادن این فضا ، جهت اطلاعیه ایران فیلم وکمک به این پدیده فرهنگی ، سپاسگزاریم. لذا در همین تاپیک نیز پاسخگو خواهیم بود.
پاسخ : دعوت به همکاری با مجموعه ایران فیلم
کار خوبی هست . انشاا... موفق باشید
اولش فکر کردم ایران فیلم مشهور هست خخخخخخخخ
مزایای همکاری چی هست؟
حقوق؟
iranfilm.net
سایت اصلیه و خیلی هم تخصصی هستش
از اسم سایت هایی که سال ها براشون زحمت کشیده شده سوء استفاده نکنید چون پیشرفتی هم داشته باشید موقتی خواهد بود
و این فقط غیرحرفه ای بودن شما و تیم شما رو نشون میده
من به عنوان ریش سفید این انجمن از 4 تا کار این سایت خیلی خوشم اومده :
1- قالب حرفه ای و کلاسیکی طراحی کردند
2- توی سایتشون مثل بقیه سایت ها دانلود رو پولی نزاشتن یا هزارتا پاپ اپ و تبلیغ جورواجور ازاردهنده نزاشتن
3- فیلم ها رو از سایت های دیگه کپی نکردن . من هر چی دانلود کردم معلوم بود کار خودشونه
4- از همه مهترم اینکه بلاخره یکی توی ایران پیدا شد که حرفه ای کار کنه و معنای صحیح سانسور برای سنین زیر 18 سال رو اعمال کنه . چون نه به سایت هایی که بدترین فیلم ها رو میزارن نه به صدا و سیما که یه جوری سانسور میکنه که 45 دقیقه حذف میشه اصلا نمیفهمی چی شد ...
به نظر من که کار سایت خیلی خوبه و رنکتون هم کاملا نشون میده که دارید حرفه ای کار میکنید
نقل قول:
از اسم سایت هایی که سال ها براشون زحمت کشیده شده سوء استفاده نکنید چون پیشرفتی هم داشته باشید موقتی خواهد بود
و این فقط غیرحرفه ای بودن شما و تیم شما رو نشون میده
نظر شخصی من اینه ربطی نداره چون اولا این وب سایت مرتبا ف-یلتر میشه دوما یک اسمی رو برا خودشون انتخاب کردن (دامنه ) دلیل نمیشه دیگه انحصاری اونا باشه . الان همین سایت فکر کنم دومین فارسی ایران فیلم رو داره و irش رو . شما برو تو خیابون ببین چندتا مثلا سوپرمارکت رنگین کمان وجود داره . یا چندتا مثلا مرکز رایانه ایران یا ایرانیان وجود داره ؟ خصوصا کسی که به نظر من کارش قانونی نیست نباید ادعای حق برند برای اون کشور داشته باشه ، هر چند فکرم نکنم اون وبسایت که شما گفتید این ادعا رو داشته باشه.
کارتون بسیارعالیه
انشاا...همیشه موفق باشید
صاحب ایران فیلم واقعی رفیق من هست و موقع راه اندازیش باهاش بودم میدونم چه قدر بدبختی و سختی کشیدند تا شده این.کسی هم نمیتونه جاشو بگیره...به شما هم پیشنهاد میدم یک اسم دیگر برای خودتون پیدا کنید و از نام دیگران استفاده نکنید که موفقیتی نخواهید داشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Esi
2- توی سایتشون مثل بقیه سایت ها دانلود رو پولی نزاشتن یا هزارتا پاپ اپ و تبلیغ جورواجور ازاردهنده نزاشتن
3- فیلم ها رو از سایت های دیگه کپی نکردن . من هر چی دانلود کردم معلوم بود کار خودشونه
4- از همه مهترم اینکه بلاخره یکی توی ایران پیدا شد که حرفه ای کار کنه و معنای صحیح سانسور برای سنین زیر 18 سال رو اعمال کنه . چون نه به سایت هایی که بدترین فیلم ها رو میزارن نه به صدا و سیما که یه جوری سانسور میکنه که 45 دقیقه حذف میشه اصلا نمیفهمی چی شد ...
به نظر من که کار سایت خیلی خوبه و رنکتون هم کاملا نشون میده که دارید حرفه ای کار میکنید
نظر شخصی من اینه ربطی نداره چون اولا این وب سایت مرتبا ف-یلتر میشه دوما یک اسمی رو برا خودشون انتخاب کردن (دامنه ) دلیل نمیشه دیگه انحصاری اونا باشه . الان همین سایت فکر کنم دومین فارسی ایران فیلم رو داره و irش رو . شما برو تو خیابون ببین چندتا مثلا سوپرمارکت رنگین کمان وجود داره . یا چندتا مثلا مرکز رایانه ایران یا ایرانیان وجود داره ؟ خصوصا کسی که به نظر من کارش قانونی نیست نباید ادعای حق برند برای اون کشور داشته باشه ، هر چند فکرم نکنم اون وبسایت که شما گفتید این ادعا رو داشته باشه.
شما چیکار دارید به ***** شدنش
آدرس
iranfilm.net
رو بزنید و وارد سایت بشید بدون مشکل
من مدیریت سایت ایران فیلم رو نمیشناسم ولی فوق العاده حرفه ای دارن کار میکنن
گروه دوبله حرفه ای, آرشیو قوی و...
همین که برا ***** نشدنشون مثل بقیه خا.... نکردن خیلی خوب و دوست داشتنیه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Esi
شما چیکار دارید به ***** شدنش
آدرس
iranfilm.net
رو بزنید و وارد سایت بشید بدون مشکل
من مدیریت سایت ایران فیلم رو نمیشناسم ولی فوق العاده حرفه ای دارن کار میکنن
گروه دوبله حرفه ای, آرشیو قوی و...
همین که برا ***** نشدنشون مثل بقیه خا.... نکردن خیلی خوب و دوست داشتنیه