پاسخ : نیاز مند 100 عدد ip
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraitc
من میخوام 100 تا public ip داشته باشم که بتونم براحتی ip سیستمم رو رو اینترنت تغییر بدم . الان با یه سرویس ک.ریو که ۱۰۰۰۰ تومان خریدمش و حدودا ۶۰ تا سرور داره میتونم این کار رو انجام بدم ولی خیلی connection error میده و زمان بر هست تغییر IP .
کسی راه حلی داره ؟
سلام
دوست عزیز با این دو برنامه میتونید ایپی تغییر بدید
Hide My IP - Mask My IP
برای چه کاری نیاز دارید؟
سلام تهیه این مقدار ای پی برای کار شما توجیع اقتصادی ندارد و به صرفه نیست
ارادت
شما نمیتونی ۱۰۰ تا بگیری
یا باید ۶۴ تا بگیری یا ۱۲۸ تا
که بلاک /۲۶ تعداد ۶۱ آی پی قابل استفاده و بلاک /۲۵ مقدار ۱۲۵ ip قابل استفاده در اختیار جنابعالی قرار خواهد داد.
معمولا کمتر از /24 کسی ip نمیده
مورد بعد اینکه کسی حاضر باشه یه بلاک ۱۲۸ تایی براتون روت کنه حتما هزینه رو سالانه دریافت خواهد کرد.
هر ip هم حد تعادل ۵ هزار تومان ماهانه محاسبه خواهد شد.
اگر نیاز داشتید بنده میتونم براتون تامین کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
شما نمیتونی ۱۰۰ تا بگیری
یا باید ۶۴ تا بگیری یا ۱۲۸ تا
که بلاک /۲۶ تعداد ۶۱ آی پی قابل استفاده و بلاک /۲۵ مقدار ۱۲۵ ip قابل استفاده در اختیار جنابعالی قرار خواهد داد.
معمولا کمتر از /24 کسی ip نمیده
مورد بعد اینکه کسی حاضر باشه یه بلاک ۱۲۸ تایی براتون روت کنه حتما هزینه رو سالانه دریافت خواهد کرد.
هر ip هم حد تعادل ۵ هزار تومان ماهانه محاسبه خواهد شد.
اگر نیاز داشتید بنده میتونم براتون تامین کنم.
حرف شما درست ولی اصلا پست استارتر رو خوندید ؟؟
@ استارتر
دوست من شما از چند نفر قندشکن فروش سرویس بگیر . کر یو که داغونه سرویس سیسکو انی کانکت خوب جواب میده سرعتش :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms96
حرف شما درست ولی اصلا پست استارتر رو خوندید ؟؟
@ استارتر
دوست من شما از چند نفر قندشکن فروش سرویس بگیر . کر یو که داغونه سرویس سیسکو انی کانکت خوب جواب میده سرعتش :)
بله خواندم دوست گرامی
نقل قول:
نیاز مند 100 عدد ip
نقل قول:
من میخوام 100 تا public ip داشته باشم که بتونم براحتی ip سیستمم رو رو اینترنت تغییر بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
بله خواندم دوست گرامی
ایشون ای پی پابلیک خواستن ! یعنی اینکه میخواد خرابکاری کنه نمیخواد مشخص بشه بطور مستقیم که کار خودش بوده.
نه اینکه بیاد از شما ای پی بگیره ، خودش سرور بزاره , ای پی ها رو به سمت سرورش روت کنه!
ای پی پابلیک واسه پیچوندن قضیه ست!
@استارتر
دوست من 90% ارائه کنندگان قندشکن به پلیس فتا لاگ تحویل میدند.در نتیجه واسه خرابکاری مناسب نیستند. از سرویس دهنده های خارجی تهیه کنید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms96
ایشون ای پی پابلیک خواستن ! یعنی اینکه میخواد خرابکاری کنه نمیخواد مشخص بشه بطور مستقیم که کار خودش بوده.
نه اینکه بیاد از شما ای پی بگیره ، خودش سرور بزاره , ای پی ها رو به سمت سرورش روت کنه!
ای پی پابلیک واسه پیچوندن قضیه ست!
@استارتر
دوست من 90% ارائه کنندگان قندشکن به پلیس فتا لاگ تحویل میدند.در نتیجه واسه خرابکاری مناسب نیستند. از سرویس دهنده های خارجی تهیه کنید
موفق باشید
جناب بنده پست ایشون رو خوندم و کاملا میدونم که چی جواب دادم. خارج از موضوع پاسخ ندادم
http://torproject.org
تعداد سرور بالا - رایگان - قابلیت انتخاب ایپی وجود نداره به شکل رندوم ایپی میگیرید