باسلام خیلی سریع میرم سر اصل مطلب: توضیح:من اومدم چند وقت پیش یه شبکه اجتماعی راه بندازم وهمه کاراشو کردم اما به دلیل برخوردن به تعطیلات نوروز وپیش اومدن مشکلات مالی وکمبودوقت سریع نیاز به شریک دارم جزئیات: شریک برای یک شبکه اجتماعی میخوام-این شبکه بااسکریپت پی اچ پی فاکس ساخته شده کارایی که برای شبکه انجام وشده وامتیازاتش: 1-طراحی استیکرهای اختصاصی باخلق شخصیت جدید توسط بهترین گرافیست های کشوری 2-ضبط یک اهنگ با نام این شبکه در استودیو اوای پارسیان تهران وبازخوانی اهنگ توسط چند خواننده دیگه ودارای کدپیشواز ایرانسل 3-امتیاز عضویت بزرگترین هنرمندان ایران در این شبکه ومعرفی ان بعنوان یکی از فن پیج های رسمیش(این گزینه با پارتی بازی جور شده چون خودمم یه7سالی هست هنرکار میکنم) 4-شخص بنده مسلط به کل سئوهستم واگه هزینه های مورد نظرم تامین بشه میتونم شبکه رو تو کلمه های چت.چت روم و....بیارم اول گوگل 5-و.......... نکته:شریک برای این میخوام که هزینه ماژول ها وقالب در حال طراحی شبکه+هزینه تبلیغات تامین کنه(قیمت پایه دومیلیون به بالا)خودمم تو کلمات مورد نظر میارمش اول تضمین:خیلیاتون میخوای بگید تضمین چیه:از اونجایی که سلیقه هاتون متفاوته تضمین هایی که مد نظرتون خصوصی بفرستید مطالعه میکنم+شماره تماس