پاسخ : هک هاست توسط تیم Gaza-Hacker
گفته میشود ابیوز یا اسپمر یا از این موارد و معمولا به علت این هست که هاستینگ ها به خوبی به سرور خودشون رسیدگی نمیکنند .
توجه داشته باشید که این موارد را به پشتیبانی هاستتون تیکت بزنید تا اخرین بکاپ سایتتون رو ریستور کنند و مشکل سایتتون و هاستتون رفع بشه / حتما بعدش رمز هاستتون رو هم تغییر بدی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamra
گفته میشود ابیوز یا اسپمر یا از این موارد و معمولا به علت این هست که هاستینگ ها به خوبی به سرور خودشون رسیدگی نمیکنند .
توجه داشته باشید که این موارد را به پشتیبانی هاستتون تیکت بزنید تا اخرین بکاپ سایتتون رو ریستور کنند و مشکل سایتتون و هاستتون رفع بشه / حتما بعدش رمز هاستتون رو هم تغییر بدی .
ممنون تیکت زدم دیشب اما فعلا جوابی ندادن
راهی هست تا جلوی اینجور چیزا رو بگیرم همین ابیوز یا اسپمر ها رو ؟
- - - Updated - - -
یه فایل payment.php توی هاستم هست وقتی ادرس رو میزنم به این شکل http://mysait.com/payment.php نمامی اطلاعات هاستم رو میشه ازتوش کنترل کرد خخخخخخ مثلا فایل آپلود کرد پاک کرد حتی میتونی از داخلش یوزر پسورد وردپرس رو هم عوض کنی خخخخخخخخخخ خیلی باحاله وقتی این قضیه پیش اومد خیلی عصبی بودم ولی حالا خندم گرفته خخخخخخخ هاستینگم رو باید عوض کنم ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadmusic
ممنون تیکت زدم دیشب اما فعلا جوابی ندادن
راهی هست تا جلوی اینجور چیزا رو بگیرم همین ابیوز یا اسپمر ها رو ؟
- - - Updated - - -
یه فایل
payment.php توی هاستم هست وقتی ادرس رو میزنم به این شکل http://mysait.com/payment.php نمامی اطلاعات هاستم رو میشه ازتوش کنترل کرد خخخخخخ مثلا فایل آپلود کرد پاک کرد حتی میتونی از داخلش یوزر پسورد وردپرس رو هم عوض کنی خخخخخخخخخخ خیلی باحاله وقتی این قضیه پیش اومد خیلی عصبی بودم ولی حالا خندم گرفته خخخخخخخ هاستینگم رو باید عوض کنم حالا کاش بک آپ از هاستم داشته باشن وگرنه خودم هیچی ندارم همه چی از دست رفته زحمت 6 ماهه خخخخخخخخخخخ خیلی باحاله خدایش
س
زحمت چندساله ی شما به باد نرفته وقت ی فایلهاتون هستن وخودتون میگین مشکلی ندارین!
این موضوع هم ممکن هست به هاست شما ربطی نداشته باشه و به مشکلات وب سایت شما برگرده که طرف تونسته یک شل اپلود کنه همین.
می بایستی از پلاگین های ایمن و اسکریپت های ایمن استفاده کنین که اینکارو نکردین
ارادت
تمامی پلاگین ها از مخزن وردپرس دانلود و نصب شده عزیزم اونقد هم تازه کار نیستم
اگه به همین راحتی تونستن یه فایل به قول شما آپلود کنن باز هم میتونن اینکار رو انجام بدن !!!
سلام
2 تا احتمال داره :
1)باگی در سایت شما پیدا کردند و به هرحال نفوذ کردند و ....
2)کل سرور هاستینگ را هک کردند
3)کرک رمز هاست : احتمال ان بسیار ضعیف است
بدون شک احتمال دومی بسیار بسیار اندک است چون در ان صورت همه ی سایت ها به مشکل میخورند!!!
اگر مورد اول باشد به احتمال 99 درصد هاستینگ شما در این مورد هیچ تقصیری ندارد!
چند پیشنهاد :
1)حذف تمام فایل های وردپرس و پلاگین ها و .... و جایگزینی ان(همه چیز بجز فایل های خودتان)
2)تغییر رمز وردپرس و هاست
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
2 تا احتمال داره :
1)باگی در سایت شما پیدا کردند و به هرحال نفوذ کردند و ....
2)کل سرور هاستینگ را هک کردند
3)کرک رمز هاست : احتمال ان بسیار ضعیف است
بدون شک احتمال دومی بسیار بسیار اندک است چون در ان صورت همه ی سایت ها به مشکل میخورند!!!
اگر مورد اول باشد به احتمال 99 درصد هاستینگ شما در این مورد هیچ تقصیری ندارد!
چند پیشنهاد :
1)حذف تمام فایل های وردپرس و پلاگین ها و .... و جایگزینی ان(همه چیز بجز فایل های خودتان)
2)تغییر رمز وردپرس و هاست
موفق باشید
سلام
ممنون از راهنمایی
آخه سایتم خودش منبع هست تمامی موزیک ها از پیج فیسبوک خوانندها یا یوتیوپ جمع آوری شده و در این زمینه موزیک منبع خاصی نیست(به تعداد انگشت شمار)که همشون هم به روز نیستن
هیچ بک آپی هم ندارم خودم هم سر در نمیارم کدوم فایل ها مخرب هستن
وقت دارید دسترسی بهتون بدم یه نگاهی بندازید ؟
در صورت نیاز دسترسی ارسال کنید فایل ها را تا جایی که بتوانیم بررسی میکنیم.
این موضوع بیشتر به امنیت سایت شما مرتبط می باشد.
اگرهاست مشکل داشت باید هیچ شلی در هاست شما قرار نمیگرفت ! چون هکر symlink میزند و فقط دیفیس می کند بلکه اکثر سایت های روی سرور را.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
در صورت نیاز دسترسی ارسال کنید فایل ها را تا جایی که بتوانیم بررسی میکنیم.
این موضوع بیشتر به امنیت سایت شما مرتبط می باشد.
اگرهاست مشکل داشت باید هیچ شلی در هاست شما قرار نمیگرفت ! چون هکر symlink میزند و فقط دیفیس می کند بلکه اکثر سایت های روی سرور را.
مرسی
من نمیتونم تو انجمن پ.خ بدم به دلیل قوانین جدید
از طریق یاهو اگه میشه باهاتون تماس میگیرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadmusic
یه فایل
payment.php توی هاستم هست وقتی ادرس رو میزنم به این شکل http://mysait.com/payment.php نمامی اطلاعات هاستم رو میشه ازتوش کنترل کرد خخخخخخ مثلا فایل آپلود کرد پاک کرد حتی میتونی از داخلش یوزر پسورد وردپرس رو هم عوض کنی خخخخخخخخخخ خیلی باحاله وقتی این قضیه پیش اومد خیلی عصبی بودم ولی حالا خندم گرفته خخخخخخخ هاستینگم رو باید عوض کنم ؟؟؟
شل آپ کردن روی هاستتون