سلام
من درخواست نمایندگی دامین های ملی و بین المللی دارم
لطفا شرایط و قیمت رو اعلام کنید
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من درخواست نمایندگی دامین های ملی و بین المللی دارم
لطفا شرایط و قیمت رو اعلام کنید
با تشکر
نمایندگی دامنه جهانی پایه شارژ 20 هزار تومان
.net .com .org
9100 تومان
ملی هر یونیت 1800
پایه شارژ یونیت 10
سلام
من میتونم سرویس ثبت دامنه بین المللی را به صورت رایگان بدون پرداخت هزینه ای به عنوان فعال سازی و ... در اختیارتون بزارم. تقریبا تمام TDL هارو هم پشتیبانی میکنیم + تمام محصولات دایرکت ای-ریسلر کلوب با قیمت بسیار مناسب.
در slab 3 هستیم.
قیمت هر دامنه دات کام 8500 تومان هست.
مستقل از ما هستید و نام و برندی از ما در سرویس شما قرار نخواهد گرفت.
مایل بودید لطفا تنها پیام خصوصی ارسال کنید
دوستان دیگه نظری ندارن؟
کمتر از 8500 پیدا نمیکنی :d از همین آفاق هاستینگ بگیر
برای گرفتن پنل نمایندگی غیر مستقیم دامنه های خارجی حتما از یک شرکت معتبر ایرانی پنل ساب رسیلری بگیر و به هیچ عنوان از پنل های آنلاین نیک چنیی نگیر (اگر چه ارزونتر هستند)، و اگر خواستی مستقیم بگیری می تونی از خود رسیلر کلاب (دایرکت آی) ثبت نام کنی و پول بدی یه نفر آدم مطمئن با پی پال برات شارژ کنه 199 دلار که تقریبا 7 دلار هم کارمزد پی پال هست که حدودا 208 دلار باید پی پال حواله کنی
برای دامنه آی آر هم از تک وب و یا میبفا میتونی با قیمت های خوبی یونیت بخری که اونا پنلت در سایت نیک .آی آر رو شارژ می کنند
ممنون از راهنماییتون دارم بررسی میکنمنقل قول:
کمتر از 8500 پیدا نمیکنی :d از همین آفاق هاستینگ بگیر
ممنون از شما دامنه ir تهیه شدنقل قول:
برای گرفتن پنل نمایندگی غیر مستقیم دامنه های خارجی حتما از یک شرکت معتبر ایرانی پنل ساب رسیلری بگیر و به هیچ عنوان از پنل های آنلاین نیک چنیی نگیر (اگر چه ارزونتر هستند)، و اگر خواستی مستقیم بگیری می تونی از خود رسیلر کلاب (دایرکت آی) ثبت نام کنی و پول بدی یه نفر آدم مطمئن با پی پال برات شارژ کنه 199 دلار که تقریبا 7 دلار هم کارمزد پی پال هست که حدودا 208 دلار باید پی پال حواله کنی
برای دامنه آی آر هم از تک وب و یا میبفا میتونی با قیمت های خوبی یونیت بخری که اونا پنلت در سایت نیک .آی آر رو شارژ می کنند