یه مشکل امنیتی در گوگل پیدا کردم...
من دیروز یه مشکل امنیتی عجیب در جیمیل پیدا کردم که به وسیله اون تونستم به دو آدرس جیمیل هم نفوذ کنم
اون مشکل خیلی جدی نیست اما به هر حال مشکل هست و میشه بدون داشتن پسورد جیمیل, ایمیل های طرف رو در یه سیستم عامل قدیمی دریافت و مشاهده کرد...
این مشکل رو در کدوم قسمت سایت گوگل میتونم گزارش کنم؟
- - - Updated - - -
تماس گرفتن با گوگل ممکنه یا نه؟
شما جای من بودید چیکار میکردید؟
پاسخ : یه مشکل امنیتی در گوگل پیدا کردم...
سلام
جای شما بودم میفروختمش :دی( درصورت امکان وارد جیمیل من شوید و عنوان اخرین ایمیل را ارسال کنبد برای اثبات این مورد البته در صورت تمایل jahromweb2012[at]gmail.com
نمیدونم بشه تماس تلفنی داشت ولی باید چیزی برای این موراد داشته باشه
گوگل معمولا برای گزارش مشکلات امنیتی مبلغ بسیار خوبی میده .
جسارتا، فیلم هندیه مگه برادر من؟!
لطف بفرمایید یکی از عناوین ایمیلهای بنده رو ارسال بفرمایید، در صورت درست بودن، به مبلغ ۱۰ میلیون تومن میخرم این باگ رو ازتون!!
kolahsefid |@| gmail.com
مشکلی که من پیدا کردم این نیست که بشه به همه ایمیل ها نفوذ کرد
اما مثلا من یه آدرس ایمیل رو به شما میدم و شما پسورد اون رو تغییر بدید و تمامی تنظیمات رو هم ریسیت کنید تا مطمئن بشید دایورت نیست! اما بازم میتونم آخرین ایمیل ها رو مشاهده کنم (در برخی از موارد میشه و برخی از موارد هم نمیشه)
میدونم مشکل بزرگی نیست!
اما میشه یه ایمیل رو که پسورد اون تغییر کرده, و قبل از تغییر پسورد اون رو داشتی بهش نفوذ کنی (فقط 1 بار میشه نفوذ کرد و به محض قطع شدن, دیگه نمیشه وارد اون شد چون میفهمه پسورد تغییر کرده)
این اتفاق فقط در یه سیستم عامل قدیمی قابل اجرا هست و فقط 10% تا 30% از موارد میشه نفوذ کرد
خوب داری میگی رمز داری پس اسمش نفوذ نیست گوگل رمز قبلی در صورت فراموشی رمز جدید فکر کنم قبول میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
خوب داری میگی رمز داری پس اسمش نفوذ نیست گوگل رمز قبلی در صورت فراموشی رمز جدید فکر کنم قبول میکنه
درسته. نفوذ نیست
اما در صورت تغییر دادن پسورد ایمیل, میشه با پسورد قبلی وارد ایمیل شد (فقط 1 بار میشه. اونم با یه ترفند و سیستم عامل و نرم افزار خاص)
اما به هر حال از نظر من یه مشکل امنیتی هست و باید برطرف بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
سلام..
موفق باشيد..
میدونم شما فکر میکنید من دارم شما رو مسخره میکنم و...
اون موضوع که میشه با پسورد قبلی وارد ایمیل شد فرق میکنه!
با این ترفند میشه بدون هیچ گونه تغییر دوباره پسورد و... در کمتر از 1 ثانیه وارد ایمیل شد و توی همون 1 بار که وارد میشید میتونید ایمیل ها رو بخونید و حتی اگه زرنگ باشید شاید بتونید با یه ترفند کاری کنید که دوباره بتونید واردش بشید (چیزی که من در فکرش هستم اینه که ورود رو دائمی کنم)
اصلا شما 10 بار پسورد رو تغییر بدید, باز هم میشه وارد شد
سلام.
مشکلی که پیدا کرده اید بیشتر جنبه ی backdoor و حفظ دسترسی بعد از نفوذ دارد.
موفق باشید./