حذف .........................................
نمایش نسخه قابل چاپ
حذف .........................................
این نکته رو هم در نظر داشته باشید که قراره بعضی قسمتهای whmcs مخصوصا فرم سفارش و ... در ورژن 4.3 و بالاتر آژاکسی بشند (خبرش در سایت whmcs هست )
http://forum.whmcs.com/showthread.php?t=30800
به دلیل حذف تاپیک مرتبط توسط یکی از مدیران ، این تاپیک نیز توسط منتشر کننده حذف شد!
به دلیل حذف تاپیک مرتبط توسط یکی از مدیران ، این تاپیک نیز توسط منتشر کننده حذف شد!
سلام
آموزش های شما تا اینجا بسیار عالی بود .
من هم زمانی قصد داشتم تا یک قالب اختصاصی برای خودم درست کنم ولی وقتی وارد پوشه portal شدم با دیدن تعداد زیاد فایل های تمپلیت از خیرش گذشتم . به عنوان مثال در وردپرس معمولا در حدود 5 تا 10 فایل تمپلیت مربوط به قسمت های مختلف سایت وجود دارد ولی در پوشه portal حدود 67 فایل بود که فکر می کنم اگر قرار باشد تمپلیت اختصاصی طراحی بشه تمامی این فایل ها باید تغییر کنند که به نظرم کار وقت گیری هست .
در کل به نظر من شاید اگه فقط فایل css ویرایش بشه و باقی فایل ها ثابت بمونه میتونه خیلی راحت تر باشه .
موفق باشید .
حذف ----------