دغدغه همه گسانی که از whmcsاستفاده میکنن
دورود
اقایون یه خواهش دارم خواهشا کسی که به whmcsمسلطه یه تاپیک بزنه و موضوع ارسال نشدن ایمیل به کاربران رو توضیح بده دلایلش رو بگه الان همه تو ارسال نشدن ایمیل مشکل دارن
الان خوده بده
whmcs
من به کسانی که ایمیل یاهو است ایمیل نمیفرسته اما مثلا به وطن میل ایمیل میفرسته لطفا راهنمایی کنید چطوری حل کنم
پاسخ : دغدغه همه گسانی که از whmcsاستفاده میکنن
مشکل از سیستم نیست از میل سرورتون هست
این تنها مشکل شماست ؛ کسی این مشکل رو از سمت whmcs نمیدونه.
به نظر من مشکل از هاستینگتون هست.
شما از یک هاستینگ دیگه سرویس تهیه کن و قبلش ببین سرویس تست دادن ؟
اگر داشتن whmcs معمولی و بدون تغییرات نصب و ببین ایمیل میفرسته یا نه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirali99
دورود
اقایون یه خواهش دارم خواهشا کسی که به whmcsمسلطه یه تاپیک بزنه و موضوع ارسال نشدن ایمیل به کاربران رو توضیح بده دلایلش رو بگه الان همه تو ارسال نشدن ایمیل مشکل دارن
الان خوده بده
whmcs
من به کسانی که ایمیل یاهو است ایمیل نمیفرسته اما مثلا به وطن میل ایمیل میفرسته لطفا راهنمایی کنید چطوری حل کنم
در بخش general settings ایمیل را باید به جز یاهو / جی میل استفاده کنید و از ایمیل های قبل از سایت یعنی info@site.com استفاده کنید
در تب mail نیز همینطور
برای department ها نیز باید از ایمیل یاهو و جی میل استفاده نکنید !! یعنی فرستنده نباید gmail یا یاهو باشد.
در صورت حل نشدن برای بررسی بیشتر دسترسی ارسال کنید
فکر نکنم این مشکلشون باشه ؟ :58:
اما اگه دقت کافی نکردی توی تنظیمات whmcs :
کلآ شما به جز بخش ادمین ها که 100% واضح هست ایمیل ادمین رو میخواد برای کار های مدیریتی و ... جاهای دیگه رو ایمیل سایت بزارید .
ایمیل هایی هم که از سایت میخوای بزاری اول برو توی پنل هاستت در بخش مربوطه ایمیل رو که میخوای توی تنظیمات وارد کنی روبساز بعد اقدام کن به قرار دادن ایمیل های سایت در تنظیمات whmcs .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
فکر نکنم این مشکلشون باشه ؟ :58:
اما اگه دقت کافی نکردی توی تنظیمات whmcs :
کلآ شما به جز بخش ادمین ها که 100% واضح هست ایمیل ادمین رو میخواد برای کار های مدیریتی و ... جاهای دیگه رو ایمیل سایت بزارید .
ایمیل هایی هم که از سایت میخوای بزاری اول برو توی پنل هاستت در بخش مربوطه ایمیل رو که میخوای توی تنظیمات وارد کنی روبساز بعد اقدام کن به قرار دادن ایمیل های سایت در تنظیمات whmcs .
تو یاهو ادتون کردم بی زحمت انلاین شید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirali99
اگر تونستم حتمآ
الان چند ساعت میخوام وصل شم نمیدونم چرا یاهو مسنجر بالا نمیاد .(:|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirali99
سلام
به موردی که جناب سنجری گفتند دقت کردید؟
یه مدت هست که چون ایمیل فیک زیاد شده بود ایمیل هایی که با ادرس یاهو و جیمیل ارسال بشوند ممکن است از طرف کاربر دریافت نشوند
از info و یا no-reply استفاده کنید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
به موردی که جناب سنجری گفتند دقت کردید؟
یه مدت هست که چون ایمیل فیک زیاد شده بود ایمیل هایی که با ادرس یاهو و جیمیل ارسال بشوند ممکن است از طرف کاربر دریافت نشوند
از info و یا no-reply استفاده کنید
موفق باشید
بله از
info@sait.ir
استفاده میکنیم
ولی نمیشه