پاسخ : WHMCS یا BoxBilling؟
من هم نصب کردم مشکل لایسنس نداره.
اما دیروز که نصب کردم مشکلی نبود اما الان صفحه پورتال BoxBilling نمیاد بالا.
whmcs هم سیستم بدی نیست اما سنگینه.
امکانات باکس بیلینگ هم محیط کاربری میتونید ببینید خیلی جالبه و خیلی سبک و حرفه ای.
نسخه فارسی و راست چین رو کامل با پلن مدیریت رو داریم
من چند وقت پیش whmcs را خریدم ولی نه برای فروش هاست ...، بیشتر به جهت صدور فاکتور ، تیکت و لایسنس محصول . ولی حالا که ظاهرا BoxBilling اپن سورس شده خیلی خوب شده و نسخه 4 هم عرضه شده که از
https://github.com/boxbilling/boxbilling
می تونید دانلود کنید.
دوستان از لحاظ امنیت بگید و بفرمایید که به چه طریق باید لایسنس رو گرفت آیا از طریق سایت باکس بیلینگ یا جای دیگه چرا سایت اصلیش آخرین نسخه رو 3 زده مگه 4 نیست؟
- - - Updated - - -
آیا امکانات صدور فاکتور به صورت دستی رو هم داره؟
روی github اخرین نسخه قرار گرفته. نسخه ی 4
قطعا اسکریپت اپن سورس امنیت کمتری خواهد داشت. یک مورد دیگه هم که توسعه دهنده BoxBilling یک شخصه و خیلی هم فعال نیست و دیر به دیر اپدیت می ده در حال که whmcs خیلی سریع تر اپدیت می ده...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
دوستان از لحاظ امنیت بگید و بفرمایید که به چه طریق باید لایسنس رو گرفت آیا از طریق سایت باکس بیلینگ یا جای دیگه چرا سایت اصلیش آخرین نسخه رو 3 زده مگه 4 نیست؟
- - - Updated - - -
آیا امکانات صدور فاکتور به صورت دستی رو هم داره؟
بله فاکتور دستی هم می تونید بزنید
دوستان من این رو از همین لینکی که دادین گرفتم.موقع نصب بازم لایسنس میخواد که.چی کار باید بکنم؟
درود
باهاش کار نکردم اما فکر نمیکنم به پای whmcs برسه
برنامه بدی نیست ظاهرا که امکانات خوبی داره.ولی چون برناه ی تازی ای هست تقریبا از لحاظ فراوانی ماژول قالب و ... خیلی جیز های دیگه نمیتونه به پای whmcs برسه.در ضمن کاربران اکثرا با whmcs آشنایی دارند و عیب یابی و رفع مشکلات احتمالی به دلیل تجربه افراد زیاد در این زمینه راحت تر خواهد بود.