سلام دوستان
من میخواستم تبلیغات گوگل بدم اما میخوام خودم اقدام کنم ممنون میشم یک راهنمایی بکنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من میخواستم تبلیغات گوگل بدم اما میخوام خودم اقدام کنم ممنون میشم یک راهنمایی بکنید
تبلیغات گوگل چیزی نیست که خودتون انجام بدید تخصص وتجربه میخواد خودتون بخواید انجام بدید فقط سرمایه ووقتتون هدر میره
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
سلام
بهتره از طریق این سایت اقدام کنین.
دو بار از طریق این سایت سفارش دادم و کاملا تائید میشن.
امکان دریافت گزارش از گوگل هم داره.
موفق باشید.
سئو، طراحی وب سایت، طراحی سایت، بهینه سازی سایت، بهینه سازی وب سایت، نوین مارکتینگ پیشنهاد می شود
بهترین راهنمایی بصورت کاملاً رایگان برای شما انجام می شود
با خود گوگل مستقیم نمیتونی کار کنی بلکه با سایت های که ثبت سفارش تبلیغات واسه گوگول میگیرن مثل این سایت ****** - خرید هاست تبلیغ در گوگل پایشگر ثبت دامنه ثبت دامین bertina
باید تخصصه زیادی تو کار داشته باشی اگه می خوای این کار کنی یا اینکه هزینه کنی
من خودم یه سایت خرید گل دارم خیلی تلاش کردم که بخوام نتیجه بگیرم
یه سر به سایت گل فروش منم بزن خوشحال میشم
www.e-gol.ir
به نظرم جای اینکه تبلیغ کنید سئو حرفه ای انجام بدین بهتره. چون در ایران لینک Ads های گوگل ***** هست و سودی نداره.
منم با نظر pasargad web کمو بیش موافقم اینکه تبلیغات گوگل زیاد تاثیری نداره و بهتره تو سایت های داخلی این تبلیغ رو انجام بدین
جدا از این مبحث دوستانی که لینک زدین اینجا بخش آموزشیه لینکهای تبلیغاتی برای سایت های مختلف که دادید تنها نشان از غیرحرفه ای بودن شماست!
این نوع تبلیغات برای کاربران ایران شیلتر هست و یعنی اگر توی گوگل این موارد تبلیغی رو ببینید نمیتوانید وارد شوید مگر با استفاده از شیلتر شکن و...
پس سئو بتر است از تبلیغات .
اول سئو
بعد هم شروع کنید به تبلیغات ایمیلی و ...
که خیلی خیلی نتیجه بسیار خوبی خواهید گرفت