1 فایل پیوست
لود کارنکردن وی پی اس ها در VMware
سلام
متاسفانه چند روزی هستش که سرورم به هم ریخته و کسی که قبلاً برامون مانیتورینگ میکرده جواب ایمیل هامون رو هم نمیده و من خودم نمیتونم به VMware وصل بشم و هرچقدر که تلاش میکنم خطای زیر رو دریافت میکنم که در عکس ضمیمه ارسالش کردم , الان نمیدونم دقیقاً مشکل از چی هستش تا درستش کنم و این که
VMware ESXi بالا هستش ولی خود وی پی اس ها خیر آپ نیستن
پاسخ : لود کارنکردن وی پی اس ها در VMware
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargar
سلام
متاسفانه چند روزی هستش که سرورم به هم ریخته و کسی که قبلاً برامون مانیتورینگ میکرده جواب ایمیل هامون رو هم نمیده و من خودم نمیتونم به VMware وصل بشم و هرچقدر که تلاش میکنم خطای زیر رو دریافت میکنم که در عکس ضمیمه ارسالش کردم , الان نمیدونم دقیقاً مشکل از چی هستش تا درستش کنم و این که
VMware ESXi بالا هستش ولی خود وی پی اس ها خیر آپ نیستن
ای پی اصلی سرور پینگ دارد؟
گویا دسترسی ای دی رک هم دارید ، از طریق کنسول یا به صورت Warm reboot از قسمت Power ، یکبار اقدام به ریست سرور بفرمایید.
سپس در صورت برقراری پینگ سرور ، اقدام به اتصال فرمایید.
به ویسنتر وصل هستید؟
دیتاسنتر هتزنر هست؟
دو شبکه روتر که نبستید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
دیتاسنتر هتزنر هست؟
دو شبکه روتر که نبستید؟
اگر به عکس دقت بفرمایید ، مدل سرور R210 دل میباشد و با توجه به دسترسی ای دی رک میتوان فهمید سرور جزو سرور های رداستیشن میباشد.
( ضمنا در عکس در صفحه ایدی رک هم ، در قسمت هاست نیم نام Redstation ذکر شده است )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
اگر به عکس دقت بفرمایید ، مدل سرور R210 مدل دل میباشد و با توجه به دسترسی ای دی رک میتوان فهمید سرور جزو سرور های رداستیشن میباشد.
( ضمنا در عکس در صفحه ایدی رک هم ، در قسمت هاست نیم نام Redstation ذکر شده است )
این مشکل رو بیشتر توی هتزنر دیدم ، عکس متاسفانه نصف میاد برای من کامل لود نمیشه.
هتزنر بله msi استفاده میکنه بیشتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
این مشکل رو بیشتر توی هتزنر دیدم ، عکس متاسفانه نصف میاد برای من کامل لود نمیشه.
هتزنر بله msi استفاده میکنه بیشتر
گاهی اوقات به دلایل مختلفی از جمله استفاده بیش از حد از منابع یا عدم مانیتورینگ و فشار روی سرور ، ممکن است باعث اختلال در کار مجازی ساز شود.
در اکثر موارد ، با یک راه اندازی مجدد ، مشکل حل خواهد .
ولی باید مشکل ریشه یابی شود تا از بروز مجدد این چنین مواردی جلوگیری به عمل آید .
دوست عزیز شما از ویندوز XP نمیتونید ب ESXi 5.5 یا VCenter 5.5 کانکت شید ...