درخواست هاست دانلود از ایران !
سلام
دوستان من نیاز به 1 ترابایت به هاست دانلود از ایران دارم برای vip سازی ! از اونجایی هم که سایتم تازه تاسیس هست بازدیدی اصن نداره و پهنای باند آنچنانی مصرف ندارم و بیشتر نیاز به هارد دارم
در ضمن دوستانی که آفر میدند نماد الکتریکی داشته باشند
پاسخ : درخواست هاست دانلود از ایران !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
song-ir
سلام
دوستان من نیاز به 1 ترابایت به هاست دانلود از ایران دارم برای vip سازی ! از اونجایی هم که سایتم تازه تاسیس هست بازدیدی اصن نداره و پهنای باند آنچنانی مصرف ندارم و بیشتر نیاز به هارد دارم
در ضمن دوستانی که آفر میدند نماد الکتریکی داشته باشند
با سلام
vip یک ترابایت روی هاست یا سرور مجازی دقیقا ؟ اسکریپتتون php هست ؟
فکر کنم بهتر باشه سرور تهیه کنید.
هاست وب،سرور مجازی،سرور اختصاصی،ثبت دومین،هاست بکاب،سرور تیم اسپیک،فلش چت - روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه))
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سرور از ایران دارید ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
song-ir
سرور از ایران دارید ؟!
بله.
سقف بودجه ؟ الان روی هاست هست فایلهاتون ؟ اگر نه سروری که هستید چه رمی دارد ؟ (چه رمی نیاز دارید ؟)
ویندوزی راحت تر هستید یا لینوکس ؟ در مورد اسکریپت vip نگفتید.
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roobinaserver
بله.
سقف بودجه ؟ الان روی هاست هست فایلهاتون ؟ اگر نه سروری که هستید چه رمی دارد ؟ (چه رمی نیاز دارید ؟)
ویندوزی راحت تر هستید یا لینوکس ؟ در مورد اسکریپت vip نگفتید.
باتشکر
من برای فایل میخوام ! یه ftp فعلا کارم رو راه میندازه میخوام آرشیو کامل کنم ! نیاز به 1 ترابایت هارد دارم ! رم و .... با شما که نظر بدید ! فقط ایران باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
song-ir
من برای فایل میخوام ! یه ftp فعلا کارم رو راه میندازه میخوام آرشیو کامل کنم ! نیاز به 1 ترابایت هارد دارم ! رم و .... با شما که نظر بدید ! فقط ایران باشه
pm شد.
نکته : راه های بهتری هم به جز موردی که پیغام خصوصی شد وجود دارد که برای شما هم به صرفه تر باشد مثلا خرید یک قسمتی از سخت افزار.
در صورتی که خرید قطعی شد از طریق تیکت بفرمائید.
باتشکر