سلام خدمت دوستان
نیاز مند دامنه با پسوند های .net یا .ir و یا .com هستم مخصوص گیم سرور و همچنین قابلیت برند شدن داشته باشه ... دامین اگه آزاد باشه که چه بهتر در غیر این صورت دامنه را پیشنهاد بدید و قمیت را نیز اعلام کنید ...
تشکر از دوستان ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت دوستان
نیاز مند دامنه با پسوند های .net یا .ir و یا .com هستم مخصوص گیم سرور و همچنین قابلیت برند شدن داشته باشه ... دامین اگه آزاد باشه که چه بهتر در غیر این صورت دامنه را پیشنهاد بدید و قمیت را نیز اعلام کنید ...
تشکر از دوستان ...
سلام تا چقدر می خواهید هزینه کنید ؟
سلام
شما مقدار پایه ای را که قصد هزینه کردن دارید بفرمایید ، گاها دیده شده تو این انجمن تعرفه کمتر از تعرفه ی انتقال دامین پیشنهاد شده !!!!!
سلام خدمت شما دوست عزیز
حرف شما کاملا درست هست ...
اما خوب با توجه به اینکه من 3 پسوند مورد نظرم هست نمیشه یک قیمت پایه بدم زیرا هر پسوند قیمت پایه خودشو داره ...
منم از نرخ انتقال هر دامنه با خبر هستم و لذا قیمتی پیشنهاد نمیدم که نه به ضرر فروشنده باشه و نه برای خودم به صرفه باشه ...
قیمت دامنه هایی را که دارید و میخوایید پیشنهاد دهید شما با یک قیمت منصفانه اعلام کنید اگر از دامین خوشم اومد بنده هم یک قیمت اعلام میکنم در صورتی که باهم به نتیجه رسیدیم دامین مورد نظر را خریداری میکنم ...
gameservers.ir موجود هست .
قیمت رو خودتون پیشنهاد بدید .
Prowars - بازی اینترنتی استراتژیک با جوایز فوق العاده
سایت فعال نیست!
صرفا قالب گذاشتم ک پایین نباشه
دوست عزیز شما چه بازی رو می خواید راه بندازید ؟ که دوستان بهتر بتونن پیشنهاد بدن ....
فرضا کسی که می خواد تراوین راه اندازی کنه با کسی که کی خواد word of warcraft راه بندازه خیلی اسم هاش به هم نمی خوره ...
شما چه گیم سروری می خواهید راه اندازی کنید؟
سلام خدمت شما
دامنه با توجه به ایندکسی که داره بیشتر بدرد همون سرور هایی مثل تراوین و از این جمله بازی های استراتژیک آنلاین میخوره که به کار ما نمیاد ...
تشکر از شما
سلام خدمت شما ...
حرف شما درسته ...
ما نیازی به دامنه هایی که برای بازی هایی مثل تراوین و غیره هست نداریم ...
در مقابل نیاز مند دامنه هایی هستیم که قابلیت برند شدن مثل پردیس گیم رو داشته باشن بازی هایی که قراره روی سایت باشه به یک یا دو بازی محدود نیست که بشه گفت مثلا بر فرض مثلا wow رو بخوایم بزاریم فقط یه دامینی باشه که توش WOW باشه ! بازی ها از دسته های زیادی هستن و سبک های متنوع زیادی !
اما دامین هایی که تو مایه پردیس گیم باشه رو خریداریم ...