راهنمایی برای درامد از نت(سرباز!)
با سلام به همه
دوستان بنده سربازم و یکروز درمیون میام خونه و نیاز دارم یه درامدی داشته باشم
ازتون راهنمایی میخوام که چندتا راهی که میتونم ی درامد کوچکی داشته باشمو بگید
خودم دوست دارم مثل قبل سایت بزنم اما رو موضوعش موندم و نمیدونم چه سایتی الان جواب میده
ممنون میشم یکم کمکم کنید
پاسخ : راهنمایی برای درامد از نت(سرباز!)
الان هر سایتی فقط با سرمایه زیاد جواب میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chatsaz
الان هر سایتی فقط با سرمایه زیاد جواب میده
یعنی با سرمایه کم و از پایه نمیشه شروع کرد و سخته ؟
ایده داشته باشید! اگر کسی ایده ای داشته باشه که پول هم توش باشه نمیاد به شما بگه!(دوستانه بهت گفتم!)
میتونید سایت فیلم موزیک و ... بزنید که البته خرج هم داره اوایل کار یا اینکه در زیمنه هاستینگ فعالیت کنید(البته اینطور که داره مثل قارچ این شرکت ها زیاد میشه بازهم نیاز به بازاریابی و خرج زیادی داره - توهین به کسی نباشه-)
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yourhosting
ایده داشته باشید! اگر کسی ایده ای داشته باشه که پول هم توش باشه نمیاد به شما بگه!(دوستانه بهت گفتم!)
میتونید سایت فیلم موزیک و ... بزنید که البته خرج هم داره اوایل کار یا اینکه در زیمنه هاستینگ فعالیت کنید(البته اینطور که داره مثل قارچ این شرکت ها زیاد میشه بازهم نیاز به بازاریابی و خرج زیادی داره - توهین به کسی نباشه-)
موفق باشید
این رو که صدرصد قبول دارم کسی ایده ای داشته باشه خودش اجرا میکنه !
خودم تو فکر سایت خارجی بودم اما دردسرش زیاده .
هاستینگ که هم وقت زیادی میخواد برای پشتیبانی و... که من همیشه نیستمو پادگانم
با این شرایط انگار باید رو بیارم به سایت موزیک و فیلم و تفریحی :| درسته ؟
سایت و سرور بزنین هم سرمایه میخواهد هم باید وقت کامل داشته بای مشتری نمیتونه یک روز صبر کنه که بیایی نت ببینی مشکل چیه :|
هر سایتی بزنید می تونید با ایمیل مارکتینگ معروف و معرفیش کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali269
سایت و سرور بزنین هم سرمایه میخواهد هم باید وقت کامل داشته بای مشتری نمیتونه یک روز صبر کنه که بیایی نت ببینی مشکل چیه :|
تو کار سرور و هاستیگ اره اصلا با شرایط من نمیشه وارد شد اما سایت رو فک میکنم میشه روش کار کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zaldron
این رو که صدرصد قبول دارم کسی ایده ای داشته باشه خودش اجرا میکنه !
خودم تو فکر سایت خارجی بودم اما دردسرش زیاده .
هاستینگ که هم وقت زیادی میخواد برای پشتیبانی و... که من همیشه نیستمو پادگانم
با این شرایط انگار باید رو بیارم به سایت موزیک و فیلم و تفریحی :| درسته ؟
همون فیلم و موزیک خوب هست اما میدونید که اینجور سایت ها کم نیستن و باید خیلی تلاش کنید تا معروف بشید و نیاز به زمان زیادی داره(البته روش هایی هم هست که سریع بالا بیاید اما خارج از بحث هست..)
موفق باشید
پ.ن: بیشتر سعی کنید در زمینه که میدونید استعدادشو دارید فعالیت کنید تا موفق بشید
بنده هم با نظر دوستمون موافقم... شما یه روز که بیکاری بشین ببین چه ایده پولسازی به ذهنت میرسه... آیا ایده منطقیه!!!؟ اگر دیدی منطقی و شدنیه, یه تحقیق کن ببین کسی تا حالا ردشو گرفته ؟ اگر گرفته, آیا موفق شده یا نه !!؟ اگر موفق شده بگرد ببین رمز موفقیتش چی بوده. اگر موفق نشده ببین چرا موفق نشده و آیا خودت میتونی تو اون کار پیشرفت کنی.... البته کار نشد نداره.
( چه موفق تو موفقی شد :دی)