نیازمند اسم زیبا برای کنترل پنل مدیریت سرور
سلام.
درحال بررسی جهت ساخت کنترل پنل برای سرور های لینوکسی مانند سی پنل یا دایرکت ادمین یا پلسک هستیم.
در این رابطه از دوستان روشن فکر تقاضا داریم درصورت امکان چند اسم جالب ، جذاب و زیبا برای این کنترل پنل پیشنهاد کنند.
درصورتی که پیشنهادشان واقعا عالی باشد به صورت مالی تقدیم و تشکر به عمل خواهد امد.
ضمنا حتما چک کنید که دامنه ی اسم مورد نظر قابل ثبت باشد.
پیشاپیش ممنون./
پاسخ : نیازمند اسم زیبا برای کنترل پنل مدیریت سرور
باسلام
های پنل - MAdmin - آی سی پی ( ICP ) - پاور پنل - techpan - CPran - پالوکس ( پنل لینوکس )
سلام
عالی هست به نظرم اگر یه جورایی اشاره ای به ایران توش بشه بد نباشه باز هم خودتون بهتر میدونید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moalax
باسلام
های پنل - MAdmin - آی سی پی ( ICP ) - پاور پنل - techpan - CPran - پالوکس ( پنل لینوکس )
ممنون از پاسخ شما.
اسم هایی که قرار داده اید با اسم های کاربران دیگر مقایسه خواهد شد.
- - - Updated - - -
:D
راستش اسمی که خودم به ذهنم رسید irpanel بود و اینکه شما 2 بزرگوار هم نظرتان این هست مهر تاییدی رو برتر بودن اسم هست.
ممنون از شما.
چند تا از دوستان نظر دادند و گفتند اسم کشور نباشه بهتره و واسه همون تاپیک باز کردم - لطفا اسم های پیشنهادی دیگر را نیز ارسال کنید.
باتشکر.
سلام
متاسفانه تا الان خیلی ها اومدن تو انجمن گفتن داریم این کارو میکنیم اما فقط ....
امیدوارم که شما ادامه بدید و اولین مشتریتونم منم :d
برای نام هم بهتره کامل کنید و یا حداقل یک دمو بذارید بعد تصمیم گیری بشه خودتون که خوب میدونید
نوشتن پنل لینوکسی برای هاستیک کاری خیلی خیلی دشوار هست مثلا سیپنل با اون همه بزرگیش متخصصینش بازهم هر روز باگ پیدا میشه
انتخاب نام اخرین مرحله هست به نظر شخص من
درود...
من میرم توی سیستم پرسش و پاسخ عجوبه که توش عضو هستم نظر سنجی و انتخاب اسم کنترل پنل ایرانی هاست ایجاد می کنم...ببینم جواب چی در میاد...:)
- - - Updated - - -
توی سیستم پرسش و پاسخ عجوبه سئوال مطرح شد می تونید پیگیری کنید...
yon.ir/velb
من اسمی به ذهنم رشید همون جا میگم :)
pgpanel - مخفف پرشین گلف پنل
irpanel- صرفا جهت تاکید بر حرف های دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secureconfig
سلام.
درحال بررسی جهت ساخت کنترل پنل برای سرور های لینوکسی مانند سی پنل یا دایرکت ادمین یا پلسک هستیم.
در این رابطه از دوستان روشن فکر تقاضا داریم درصورت امکان چند اسم جالب ، جذاب و زیبا برای این کنترل پنل پیشنهاد کنند.
درصورتی که پیشنهادشان واقعا عالی باشد به صورت مالی تقدیم و تشکر به عمل خواهد امد.
ضمنا حتما چک کنید که دامنه ی اسم مورد نظر قابل ثبت باشد.
پیشاپیش ممنون./
خوب دیگه معلوم شد. :)
من فردا برم بررسی کنم ببینم یه توزیع لینوکس بدم با Centos رقابت کنه اسمشم میزارم icantos تاپیک فردا میزنم الان شبه دیر وقته