سلام
به تعرفه های پایه نطام صنفی توجه کنید
http://www.irannsr.org//parameters/i...%20version.pdf
به نظر شما چقدر به این تعرفه ها عمل می شود؟
متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به تعرفه های پایه نطام صنفی توجه کنید
http://www.irannsr.org//parameters/i...%20version.pdf
به نظر شما چقدر به این تعرفه ها عمل می شود؟
متشکرم
اگر قیمت ها یکی بشه همه به سوی یک شرکت می روند
بله همین طور هست اگر قیمت همه یکی باشد همه به یک طرف میروند
با این نوع برابری اون کسی که کیفیت رو مبنا می زاره با اونی که اصلا توی فکر کیفیت نیست و فقط کمیت رو قبول داره برابری ایجاد میشه
جالبه واقعا...
یه نگاه به افر ها بکنن و قضیه رو رسما خودشون نگاه کنن فک کنم بیشتر متوجه بشن.....
دوستان من دارم بد میخونم یا واقعا همین طوره؟
نرخ هاست لینوکس با mysql پلان پایه : بین 150 تا 200 هست؟ ان در سال هست؟
تو اون تعرفه خیلی قیمتا بالاست :)
منظور از پلان پایه کوچکترین پلان میزبانی ارائه شده توسط شرکت ارائه دهنده خدمات را فضای حداکثر 100 مگارایت و امکان میزبانی یك وب
سایت می باشد
100 مگ سالانه 217 هزار تومان (واقعا ارزش این شغل را با این تعرفه ها بالا بردند، با این تعرفه ها میشه گفت شاید شب زنده داری پشتیبانان جبران بشه :) )
یکی آدرس انجمن را براشون بفرسته بیان یه درخواست بدن دوستان آفر بدن 10 گیگ فضا سالانه 10 تومان : (طنز :ی)
باتوجه به گفته شما افرادی که از صنف مجوز دارند باید با این قیمت سرویس دهی کنند؟ ایا در مورد ان ها رعایت میشود؟
با این نرخ در این انجمن میشود سایت را روی سرور مجازی با 50 گبگ هارد مبزبانی کرد .
ولی کاش راعایت میشد همه قبول داریم که در ان صورت کیفیت هم 10 برابر میشد .
در ان شرایط بجای میزبانی بیش از 600 سایت روی یک سرور همکاران کمتر از 100 سایت میزبانی میکردند.
ارادتمندشما
این قیمت کم و کیفیت متناسب با آن ،مخصوص افراد در این انجمن و کسایی هست که قیمت کمتر مدنظرشون هست.
مطمئن باشید که برای حرفه ای ها و افراد اهل فن سرویس درست و بر اساس همین حدود نرخ ارائه میگردد. (نه توسط ما بلکه توسط خیلی شرکت ها) و کیفیت بالایی نیز تحویل میگیرند.
مشترکی هست که یک هاست 1 گیگ دارد اما فقط ماهی بیش از 200 هزار تومان بابت مانیتورینگ شبانه روزی سایت خود میپردازد، بیشتر این قیمت ها و این نوع خرید ها در توان افراد و مصارف تجاری هست و اشخاص عادی توان چنین پرداختی ندارند و اصلا چنین هزینه ای را صلاح نمیدانند.
درکل از این که صنف خودش این موارد و قیمت ها را ذکر کرده بسیار عالی هست چون هر شخص دیگری ذکر میکرد حداقل تو همین انجمن به وی نسبت بلانسبت د ز د میدادند :ی
در کل و خلاصه :
این موارد توسط خیلی ها رعایت میشه اما نه عمومی ، برای این که در نت به گران فروشی محکوم نشوند فقط به مشتریان خاص چنین سرویس هایی میدهند.