درود
وقت همه عزیزا بخیر
دوستان لطفا کسانی که در راست کلیک تبلیغات متنی کردند لطف کنند در رابزه با بازدهی توضیح بدهند
ایا برای تبلیغات و جذب مشتری پناسب هست یا خیر ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
وقت همه عزیزا بخیر
دوستان لطفا کسانی که در راست کلیک تبلیغات متنی کردند لطف کنند در رابزه با بازدهی توضیح بدهند
ایا برای تبلیغات و جذب مشتری پناسب هست یا خیر ؟
سوال شما به عنوان يک آگهی دهنده هست ؟
در راست کليک شمارش کليک ها بر اساس متود های جديدی انجام ميشه و شمارش با شبکه های تبليغاتی مشابه متفاوت هست. سعی شده تنها کليک های واقعی بر اساس الگوريتم های جديد بدست بيان و تنها بابت اين کليک ها از شما هزينه کسر ميشه و به حساب نمايش دهنده اعمال ميشه.
بنابراين درست هست که قيمت کليک ها بالاتر هست و فعلا تا 300 تومان هم ميرسه ولی بازدهی بالاتر خواهد بود و از شمارش کليک های غير واقعی هم تا جای ممکن جلوگيری شده.
ما با مبلغ پایین تست کردیم متاسفانه بازدهی خوبی نداشت
فکر کنم با مبلغ بیشتر بازدهی داشته باشه
سه تا کمپین ایجاد کرده بودیم با قیمت کلیک های متفادت
ولی کیفیت کلیک ها خوب بودند و کاربرانی که وارد میشدند سایت رو بررسی میکردند
بنده یکی از نمایشدهنگان هستم
در روزانه از هر 100 بازدید از سایت ها حدودا 13 14 کلیک میشه که به نظر من امار خوبی هست
ولی کاربران از این قسمت تبلیغاتی سایت ناراضی بودند و درخواست حذفش داشتند
ولی به نظر من برای موفق شدن همکارامون باید راه براشون باز کنیم به همین دلیل اگر شما از نمایش دهنده ها هستید به نظر من قرار بدید
قصد تخریب ندارم ولی همونطور که تو این پست هم عرض کردم یه باگی تو همه سیستم های تبلیغات کلیکی هست که میشه کاری کرد که هر بازدید کننده یه کلیک کنه بدون اینکه خودش متوجه شه!
متاسفانه تنها عیب بزرگی که داره اینه که سایتهای نمایش دهنده به هیچ وجه قابل مشاهده و مدیریت نیست
برای ما هم زیاد جالب نبود
بنده هم با مبلغ پایین تست کردم .
کلیک ها به نظر خوب می رسیدند و کلیک تقلبی توش نبود .
تعداد بازدید هم اعلام می کنن که خوب امار خوبی هست . میتونید برسی کنید که بنرتون چقدر جذابیت داشته و چقدر از کاربران رو جذب کرده .
جدا از کلیک و بازدید از سایت میتونید برای برند سازی و تنها نمایش هم استفاده کنید .
برای 18 کلیک اگر اشتباه نکنم حدود 85 هزار بار نمایش داشتیم .
گوگل ادورز به صورت اتوماتیک هر روز کلیک های غیرصحیح رو محاسبه می کنه و هزینش رو به پنل بر می گردونه
آیا راست کلیک اینچنین هست؟