سلام
دوستان چرا برای دامنه ها دوتا دی ان اس ست میشه ؟ یعنی دو تا سرور مجزا پوشش می ده و اگر یکی خراب شه اون یکی جاش میاد بالا ؟
یا دلایل دیگه ای داره ؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان چرا برای دامنه ها دوتا دی ان اس ست میشه ؟ یعنی دو تا سرور مجزا پوشش می ده و اگر یکی خراب شه اون یکی جاش میاد بالا ؟
یا دلایل دیگه ای داره ؟
ممنون
دی ان اس وظیفه ی آدرس دهی سرورهای (وب ، میل ، دیتا بیس و ...) یک سایت موقع درخواست کاربر رو داره . در هاستینگ ها و ساختار هایی که برای بالا آوردن یک سایت فقط و فقط از یک سرور استفاده میشه (یک وب سرور و تمامی خدمات از قبیل ایمیل ، دیتا بیس،دی ان اس و ... روی یک سرور فیزیکی) هست فایده ی چندانی ندارد و هدف از ایجاد 2 دی ان اس سرور فراتر از رعایت استاندارد ها نمیرود . ولی برای ساختار های حرفه ای داشتن چند دی ان اس باعث میشود که مشکلاتی از قبیل اشکالات شبکه ، وب سرور ، میل سرور و حتی یکی از دی ان اس سرور ها ، موجب اختلال در سرویس دهی نشود و یا اختلال به حداقل برسد .
تشکر ولی منظورم اینه که شرکتی که به من دو تا دی ان اس میده یعنی روی دو تا سرور سایت من رو قرار داده و یا اینکه یک سرور داره و دو تا دی ان اس روی همان سرور می باشد
؟؟؟
حالا یه سوال مهندس اگر دو تا دی ان اس دیگه هم برای دامنه ست کنم ( جاشم که هست می دونید ) بعد از دو تا دی ان اس دیگه . حالا اگر سرور اولی از کار بیوفتد ، دی ان اس دیگر خوانده می شود و شروع به کار می کند ؟
مثلا
ns1.xxxx.com
ns2.xxxx.com
ns1.yyyy.com
ns2.yyyy.com
یعنی اگر سرور سایت x از کار بیوفتد برای دامنه از y استفاده می شود ؟
دوستان اولویت رجوع به کدوم دی ان اس هست؟؟؟
اولی دومی سومی یا چهارمی؟؟
--
یعنی اول برای آدرس دهی کدوم دی ان اس درحواست ارسال میشه؟