با سلام خدمت دوستان پورت مورد نظر سرور سی پنل فراموش شده و میخوایم دسترسی داشته باشیم مورد رو حلش کنیم از کنسول حالا میخواستم بدونم ازپنل kvm چطور این مورد رو حلش کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان پورت مورد نظر سرور سی پنل فراموش شده و میخوایم دسترسی داشته باشیم مورد رو حلش کنیم از کنسول حالا میخواستم بدونم ازپنل kvm چطور این مورد رو حلش کنم
kvm که گرفتید وارد سرور بشید چون توی این حالت از ssh استفاده نمیشه و مستقیم وصل میشید.
بعد که وارد سرور شدید این دستور رو وارد کنید و ببینید پورت چند هست.اگه خواستید پورت رو عوض کنید توی فایروال هم باید بازش کنید.
nano /etc/ssh/sshd_config
دوست عزیز ssh اصلا باز نمیشه بنده میخوام همین مشکل رو حلش کنم که پورت رو ببینم از کجاس
گفتم که وقتی ار طریق kvm وصل میشید از ssh استفاده نمیکنه چون مستقیم وصل میشید به سرور.
الان از kvm هم وصل نیستم ولی بازم ssh باز نمیشه پورت تغییر دادیم ولی داخل فایروال بازش نکردیم به اون دلیله بستش میخوایم این مورد رو حلش کنیم
سلام.
وارد سی پنل بشید ، بعد که وارد شدید متن زیر را بعد از url قرار دهید و Enter بزنید:
سپس در کادر مربوطه متن زیر را وارد کنید :کد:/scritps2/autofixer
بعد از پورت ssh به 22 تغییر میکند.کد:safesshrestart
سپس میتونید وارد بشید و از /etc/ssh/sshd_config پورت را پیدا کنید ویا تغییر دهید.
+ اگر از موارد بالا نتونستید ، یک اکانت در سی پنل با دامنه ی test.com بسازید تا پورت مورد نظر را از سی پنل پیدا کنیم.
موفق باشید./
دوست عزیز سرور دان هستش چون فایروال لینوکس فعال گردیده و اجازه بالا اومدن سرور رو نمیده که وارد سی پنل بشم.
دوستان بنده روی مرورگرم هر کاری میکنم جاوا عمل نمیکنه ایا کسی هست که از طریق kvm بره قسمت ssh هم فایروال لینوکس رو غیر فعال کنه هم پورت رو اوکی کنه واسمون
تا حالا دو عزیز گفتند درسترسی بدهید برایتان انجام بدهیم با آنها در تماس باشید
بنده فعلا مسافرت و با گوشی هستم وگرنه برایتان انجام میدادم کار خاصی ندارد