معرفی پلاگین های موبایل گیت زرین پال
با سلام و عرض تسلیت اربعین حسینی :53:
امروز بیکار بودم گفتم زرین پال که یه سیستم قدرتمند برای پرداخت موبایلی راه انداخته ولی چون پلاگینی نداره از این سیستم کاربران استقبالی نمیکنن ازش
واقعا عالیه من از سال 91 با زرین پال همکاری میکنم و سیستم پرداخت موبایلیش خیلی بهتره از سایر درگاههای پرداخت موبایلی هست
بریم سر اصل مطلب
پلاگینی که امروز آماده کردم برای سیستم فریر هست
دموی زنده : اسکریپت پرداخت آنلاین امیدتک
شرح کار پلاگین
کاربرانی که تو گوشیشون نرم افزار رمزینه خوان (QR) دارن خیلی راحت با یه اسکن میرن به مرحله پرداختو کاربرانی هم که مثل من گوشی ساده دارن با شماره گیری کد اختصاصی سایت میتونن پرداخت رو انجام بدن
و اما پروسه چک کردن پرداخت و نحوه تحویل کالا
سیستم همپا یه آدرس برگشتی به فروشگاه داره که همزمان با موفقیت آمیز بودن تراکنش کد رهگیری + موبایل پرداخت کننده رو پاس میده به سایت شما و موقع چک کردن کاربر هم مقادیر ارسالی تطابق داده شده و چنانچه اطلاعات درست ثبت شده باشه تراکنش موفقیت آمیز بحساب میاد و محصول به کاربر تحویل داده میشه .
سوالی ، پیشنهادی ، انتقادی بود در خدمتیم
با احترام امید آران
پاسخ : معرفی پلاگین های سیستم همپا (پرداخت موبایلی زرین پال)
با سلام و با تشکر از شما
فقط اینکه الان از کجا باید دانلود کنیم؟ و یا اگر پولی هستش مبلغش چقدره؟
و اما چند تا سوال
الان چیزی که من دیدم باز نیاز به اینه که کاربر بیاد پشت سیستم و اگر قرار باشه کاربر بیاد پشت سیستم و بعد با موبایلش کار کنه مطمئنا کسی اینکار رو نمیکنه
این سیستم موبایلی بیشتر برای مواقعی خوبه که کاربر دسترسی به نت نداره و میخواد پرداخت رو انجام بده
مثلا من الان سایت لاینسس نود32 دارم یکی توی ماشین میخواد حرید کنه پس لازمه با این کد طوری پرداخت انجام بشه که کاربر با کدگیری خرید که و سیستم بهش یه یوزر و پسورد بده
کلا منظور من همین بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
با سلام و با تشکر از شما
فقط اینکه الان از کجا باید دانلود کنیم؟ و یا اگر پولی هستش مبلغش چقدره؟
و اما چند تا سوال
الان چیزی که من دیدم باز نیاز به اینه که کاربر بیاد پشت سیستم و اگر قرار باشه کاربر بیاد پشت سیستم و بعد با موبایلش کار کنه مطمئنا کسی اینکار رو نمیکنه
این سیستم موبایلی بیشتر برای مواقعی خوبه که کاربر دسترسی به نت نداره و میخواد پرداخت رو انجام بده
مثلا من الان سایت لاینسس نود32 دارم یکی توی ماشین میخواد حرید کنه پس لازمه با این کد طوری پرداخت انجام بشه که کاربر با کدگیری خرید که و سیستم بهش یه یوزر و پسورد بده
کلا منظور من همین بود
با سلام
اول اینکه این پلاگین بزودی بصورت رایگان از بخش آزمایشگاه زرین پال قابل دانلود خواهد بود.
در مورد خرید بدون وارد شدن به سایت یه کار تقریبا غیر ممکنه ، چون کاربر اول باید محصولشو انتخاب کنه بعد پروسه پرداخت شروع بشه چیزی که شما میخوایین کلا یه سیستم دیگست که میشه با وبسرویس پنل پیامک اینکارو کرد .
مثلا کاربر با ارسال عدد 1 تمامی محصولات بصورت پیامک براش ارسال میشه و شما میگین به فرض برای خرید لایسنس نود بمدت یکماه کد nod-m1 را به همین شماره ارسال کنید سپس قیمتش براش و نحوه پرداخت براش ارسال میشه و بعد اتمام کار و دریافت کالا یا خدمات
اگه همچین سیستمی بخوایین با پنل پیامک و شماره اختصاصی رند براتون با هزینه 200 هزار تومان میتونم طراحی کنم
با احترام امید آران
بدون پنل وش ماره چند؟ چون این دو مورد رو خودم دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
بدون پنل وش ماره چند؟ چون این دو مورد رو خودم دارم
150
البته قابل شما رو نداره :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1991
150
البته قابل شما رو نداره :53:
صاحبش لازم داره :دی
اگر خواستم توی فروم پ خ بدم یا با ایمیل در ارتباط باشم؟ البته ایمیل رو باید پ خ کنید برام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
صاحبش لازم داره :دی
اگر خواستم توی فروم پ خ بدم یا با ایمیل در ارتباط باشم؟ البته ایمیل رو باید پ خ کنید برام
برای ارتباط از طریق تماس با ما اقدام کنید.
امیدتک | تماس با ما
دوست عزیز من اخرین خبری که از ussd زرینپال داشتم این بود که موارد بیان شده در مستندات php هنوز درست کار نمی کنه
الان درست شده این سیستم
شما از چه قسمت ussd استفاده می کند ؟ ussd موجود در مستندات و یا ussd تبدیل شده از ادرس وب گیت زرین پال و یا ussd اختصاصی سایت
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1991
ممنون میشم جوابم را پخ کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yeganehha
دوست عزیز من اخرین خبری که از ussd زرینپال داشتم این بود که موارد بیان شده در مستندات php هنوز درست کار نمی کنه
الان درست شده این سیستم
شما از چه قسمت ussd استفاده می کند ؟ ussd موجود در مستندات و یا ussd تبدیل شده از ادرس وب گیت زرین پال و یا ussd اختصاصی سایت
- - - Updated - - -
ممنون میشم جوابم را پخ کنید
با سلام
این پلاگین با مستندات سیستم همپا پیاده شده و بزودی با موبایل گیت هم پیاده میشه
ussd کد یه هفته ای میشه دارم ازش استفاده میکنم مشکلی نداره
فقط باید صبر کنید تا سیستم موبایل گیت رو هم تست کنم ، هر کدوم بهتر بود در آزمایشگاه منتشر میشه.
با احترام آران
کسی از دوستان از این سیستم توی برنامه های اندرویدی برای پرداخت درون برنامه ای استفاده کرده ؟؟؟؟؟
بنظرتون می شه از این روش برای پرداخت افلاین تو برنامه های اندرویدی استفاده کرد و برنامه رو بدونه اینتر نت فعال کرد ؟؟؟