1 فایل پیوست
4 رقم طلائی وبسايت خود را انتخاب کنيد *770*97*؟؟؟؟# - رايگان و بدون کارمزد
فایل پیوست 24135
همونطور که مستحضر هستيد زرين پال از بهمن پارسال سرويس های ussd خودش رو راه اندازی کرده و از ماه گذشته اين سرويس ها به صورت عمومی در حال ارائه هست.
در اين سرويس شما ميتونيد برای وبسايت و يا فعاليت ها تجاری خودتون 4 رقم انتخاب کنيد و مشتريان شما در هر زمان و هر مکان بدون نياز به اينترنت ميتونن به شما پرداخت های خودشون رو انجام بدن.
استفاده ازين سرويس کاملا رايگان هست.
و اگر اطلاع داشته باشيد زرين پال از ابتدای تابستان 93 کارمزد های خودش رو برای تراکنش های زرين کارت حذف کرده. يعنی شما ميتونيد برای سايتتون روی ussd پرداخت داشته باشيد و حتی 1 ريال هم کارمزد پرداخت نکنيد!
برای دريافت ussd کد اختصاصی خودتون درگاه پرداخت رو روی سايتتون فعال کنيد و بعد کد 4 رقمی دلخواه خودتون رو در تيکت بديد تا براتون فعال بشه ;)
پاسخ : 4 رقم طلائی وبسايت خود را انتخاب کنيد *770*97*؟؟؟؟# - رايگان و بدون کارمزد
من فعال کردم ولی با رایتل کار نمیکنه !
پاسخ : 4 رقم طلائی وبسايت خود را انتخاب کنيد *770*97*؟؟؟؟# - رايگان و بدون کارمزد
برای تراکنش های از سایت درصد تراکنش چقدر هست و آیا درگاه اختصاصی هم ارائه داده میشه؟
تنها مشکل زرین پال اینه
وقتی با اونها کار میکردم بعد 4 روز تسویه میشد
اگر زرین پال آنی کنه و اختصاصی عالیه عالی میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali.huc
برای تراکنش های از سایت درصد تراکنش چقدر هست و آیا درگاه اختصاصی هم ارائه داده میشه؟
زرين پال اولين سرويسی هست که درگاه مستقيم با نام و لوگوی وبسايت شما رو ارائه داد و ميده.
کارمزد اين درگاه هم در صورت استفاده از زرين کارت صفر درصد هست.
کد:
https://ir.zarinpal.com/zarincard
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
تنها مشکل زرین پال اینه
وقتی با اونها کار میکردم بعد 4 روز تسویه میشد
اگر زرین پال آنی کنه و اختصاصی عالیه عالی میشه
با اومدن زرين کارت اين مشکل حل شده.
الان کاربران زرين پال دارن از تسويه آنی (زير 400 هزار تومان) و بدون کارمزد استفاده ميکنن.
* تسويه آنی به اين معنی هست که کاملا آنی و خودکار انجام ميشه و نيروی انسانی در اون نقشی نداره.
خوب زرین کارت هزینه دارد
واقعا کارتون عالیه اگه نبود که بزرگ ها باهاتون کار نمیکردن ولی اگر اختصاصی میداین درگاه و... عالی میشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
خوب زرین کارت هزینه دارد
واقعا کارتون عالیه اگه نبود که بزرگ ها باهاتون کار نمیکردن ولی اگر اختصاصی میداین درگاه و... عالی میشد
عذرخواهی می کنم هم از ایشون و شما که به جای ایشون پاسخ می دم
کارتی که زرین پال ارایه میده بر دو وجه 1- سطح طلایی 2- پرداخت مبلغی به حدود10000 تومان
شما به راحتی می تونید با ارتقا حساب به طلایی هم از امکاناتش بهره ببرید و هم زرین کارت رایگان دریافت کنید
الانم درگاه اختصاصی ارایه میدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
خوب زرین کارت هزینه دارد
هزینه زرین کارت چیز زیادی نیست به صرفه هست در مقابل اون کارمزدی که بقیه میگیرن
اختصاصی هم میدن ولی نه واسه 3 تا تراکنش توی ماه قانون خوبی هم هست !
3 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hannah
هزینه زرین کارت چیز زیادی نیست به صرفه هست در مقابل اون کارمزدی که بقیه میگیرن
اختصاصی هم میدن ولی نه واسه 3 تا تراکنش توی ماه قانون خوبی هم هست !
:|
منظورتون رو از نه واسه 3 تا تراکنش توی ماه قانون خوبی هم هست ! نفهمیدم
بعدشم موقعی که من بودم فک کنم کارتش بیشتر بود
کسی به خوب بودن زرین پال شک نداره
- - - Updated - - -
!
نقل قول:
ولی نه واسه 3 تا تراکنش توی ماه قانون خوبی هم هست !
شما فک میکنید تراکنش کمه فدات شم نگاه کن که بفهمی بد در اشتباهی
همین سه تا کافیه فعلا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
:|
منظورتون رو از نه واسه 3 تا تراکنش توی ماه قانون خوبی هم هست ! نفهمیدم
بعدشم موقعی که من بودم فک کنم کارتش بیشتر بود
کسی به خوب بودن زرین پال شک نداره
- - - Updated - - -
!
شما فک میکنید تراکنش کمه فدات شم نگاه کن که بفهمی بد در اشتباهی
همین سه تا کافیه فعلا
منظورم شما نبودید و کلی عرض کردم من قصد جسارت بهتون نداشتم چون کسای دیگه این پست هارو میخونن گفتم
تا جایی که من میدونم اگر توی ماه 30 40 تا تراکنش حداقل باشه زرین پال درگاه اختصاصی میده