سلام من نمایندگی در صدی رایگان به صورت رسیلر میخوام همچنین اگه نمایندگی دامین هم به این صورت باشه ممنون میشم
سلام من نمایندگی در صدی رایگان به صورت رسیلر میخوام همچنین اگه نمایندگی دامین هم به این صورت باشه ممنون میشم
سلام
لطفا با همراه بنده تماس بگیرید.
09352470150
با تشکر
ببخشید نمیشه از طریق ایمیل یا چت الان برام مقدور نیست زنگ بزنم
آیدی یاهو : Datexman@yahoo.com
درصدی رایگان نمی دانم چطوری هست !
اما می توانم به این شکل با شما کار کنم که ما به شما یک whm رایگان می دهیم اما امکان ساخت اکانت را دارا نیست !
شما پلن های هاست ما را به مشتری می فروشید و ما از هر بسته درصد به شما می دهیم و اون اکانت هم در whm شما قرار می دهیم تا بتوانید مدیریتش کنید !
اگر این طوری می خواهید من در خدمتم !
نمایندگی ثبت دامنه که رایگانه. امضامو ببین
بری هاست هم میتونم با پورسانت 10درصد بهت نمایندگی بدم.
نمایندگی درصدی می تونم بهت بدم . خواستی تماس بگیر تا صحبت کنیم.
سلام با تشکر از شما فعلا دارم با البرز هاست یک کارهایی میکنم باید ببینم چی میشه فکر کنم این حلهنقل قول:
درصدی رایگان نمی دانم چطوری هست !
اما می توانم به این شکل با شما کار کنم که ما به شما یک whm رایگان می دهیم اما امکان ساخت اکانت را دارا نیست !
شما پلن های هاست ما را به مشتری می فروشید و ما از هر بسته درصد به شما می دهیم و اون اکانت هم در whm شما قرار می دهیم تا بتوانید مدیریتش کنید !
اگر این طوری می خواهید من در خدمتم !
ممنون از شما
خیلی ممنون باید ببینم نمایندگی ثبت دامنتون چه شرایطی میخواید اگه بشه باهاتون کار میکنمنقل قول:
در مورد هاست هم ممنون با البرز هاست داریم قرارداد میبندیم
ممنون جوابی که به بقیه دادم به شما هم مربوط میشهنقل قول:
نمایندگی درصدی می تونم بهت بدم . خواستی تماس بگیر تا صحبت کنیم.
---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:07 AM ----------
سلامنقل قول:
شما که گفتی رایگانه در ضمن من چجوری به شما دلار بدم یعنی من باید دامین ها رو به افراد خارجی بفروشم؟ حالا من حساب لیبتری دارم میتونم از دیگران دلار بگیرم ولی ممکنه یکی همیچن حسابی نداشته باشه یا نتونه به دلار دامین بخره