پاسخ : راهنمایی در مورد درگاه
خودتون از بانک درگاه بگیرین خیلی بهتره
--
اما اگه نخواستین میتونین از Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
درگاه بگیرین
درگاه مستقیم هم ارائه میدن و کاملا تضمین میشن و منم قبلا یه مدت از درگاهشون کار کرده بودم و موردی نداشتن .جالب اینجاست که واریزی هاشون هم سریع انجام میدن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamra
خودتون از بانک درگاه بگیرین خیلی بهتره
--
اما اگه نخواستین میتونین از
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
درگاه بگیرین
درگاه مستقیم هم ارائه میدن و کاملا تضمین میشن و منم قبلا یه مدت از درگاهشون کار کرده بودم و موردی نداشتن .جالب اینجاست که واریزی هاشون هم سریع انجام میدن .
تشکر از شما من اتفاقا از پی لاین استفاده کردم و واقعا عالی هستن ولی اونجا یه در واقع دکمه پرداخت میدن تو سایت میزاری و مبلغ معینی رو پرداخت میشه البته دقت نکردم کارمزد دارن یا نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
تشکر از شما من اتفاقا از پی لاین استفاده کردم و واقعا عالی هستن ولی اونجا یه در واقع دکمه پرداخت میدن تو سایت میزاری و مبلغ معینی رو پرداخت میشه البته دقت نکردم کارمزد دارن یا نه ؟
سلام
هم این حالتی که شما فرمودید دارن و هم حالت های دیگه...
بله کارمزد داره و میتونید تنظیم هم بکنید که کارمزد از شخص واریز کننده کم بشه نه شما
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
قبلا که یه کارمزدی میگرفتن .
(البته من از درگاه مستقیمشون استفاده نکرده بودم / یعنی قدیم هنوز درگاه مستقیم ارائه نمیدادند)
اما زرین پال رو هم برسی کنید مثل اینکه کارمزد برای تراکنش ها نمیگیرند و امکانات جالبی هم راه اندازی کردند .
zarinpal.com
البته واریزی هاشون (کمی با تاخیر هست نسبت به پی لاین) ولی از هیچی بهتره .
پارس پال هم هست :
parspal.ir
اما قبلا حدودا 1 میلیون که من از طریقشون یکی از مشتریان انتقال وجه زده بود . به حساب ما بیاد متاسفانه این پارس پال بالا کشیده بود و مدعی بئ که باید از بانک پیگیری کنید / در صورتیکه با وجود پیگیری بانک میگفت همچین تراکنشی ثبت نشده بود یعنی پارس پال مدعی بود که بانک داره دروغ میگه !!!!!!!!!!!!!!
چقدر *** :)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
قبلا که یه کارمزدی میگرفتن .
(البته من از درگاه مستقیمشون استفاده نکرده بودم / یعنی قدیم هنوز درگاه مستقیم ارائه نمیدادند)
اما زرین پال رو هم برسی کنید مثل اینکه کارمزد برای تراکنش ها نمیگیرند و امکانات جالبی هم راه اندازی کردند .
zarinpal.com
البته واریزی هاشون (کمی با تاخیر هست نسبت به پی لاین) ولی از هیچی بهتره .
پارس پال هم هست :
parspal.ir
اما قبلا حدودا 1 میلیون که من از طریقشون یکی از مشتریان انتقال وجه زده بود . به حساب ما بیاد متاسفانه این پارس پال بالا کشیده بود و مدعی بئ که باید از بانک پیگیری کنید / در صورتیکه با وجود پیگیری بانک میگفت همچین تراکنشی ثبت نشده بود یعنی پارس پال مدعی بود که بانک داره دروغ میگه !!!!!!!!!!!!!!
چقدر *** :)
دوست من اسکریپت دیپازیت برای هر درگاه وجود دارد
باید یه دامنه خردیاری کنید و یک هاست داشته باشید
به راحتی می توانید پس از اخذ درگاه از بانک ست کنید و مشتریانتون رو برای پرداخت و تصفیه حساب به ای درگاه بفرستید که به راحتی پرداخت ها قابل کنترل هستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
دوست من اسکریپت دیپازیت برای هر درگاه وجود دارد
باید یه دامنه خردیاری کنید و یک هاست داشته باشید
به راحتی می توانید پس از اخذ درگاه از بانک ست کنید و مشتریانتون رو برای پرداخت و تصفیه حساب به ای درگاه بفرستید که به راحتی پرداخت ها قابل کنترل هستن
آخه اگه بخوام از بانک بگیرم دنگ و فنگ زیاد داره من الان دامنه و هاست دارم یعنی اسکریپت رو دانلود و اجرا کنم اوکی میشه امنیت این اسکریپت خوبه؟
دوست من در عرض سه روز می توانید به صورت حقیقی از بانک ملت درگاه بگیرید
یک سری شرکت واسط هم هستند که درگاه می دهند با کارمزد
به نظرم برای شما جهان پی مناسب باشد کارمزدش کمه و همه چیز هم داره
در خدمت شما هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
دوست من در عرض سه روز می توانید به صورت حقیقی از بانک ملت درگاه بگیرید
یک سری شرکت واسط هم هستند که درگاه می دهند با کارمزد
به نظرم برای شما جهان پی مناسب باشد کارمزدش کمه و همه چیز هم داره
در خدمت شما هستم
تشکر از راهنمایی شما لازم شد یه سر برم بانک ملت اطلاع دارید چه مدارکی لازمه سایت باید چه شرایطی داشته باشه؟ من فقط یه دامنه هست با یه هاست اگه دامین یه فروشگاه روش ست کنم مورد قبوله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
تشکر از راهنمایی شما لازم شد یه سر برم بانک ملت اطلاع دارید چه مدارکی لازمه سایت باید چه شرایطی داشته باشه؟ من فقط یه دامنه هست با یه هاست اگه دامین یه فروشگاه روش ست کنم مورد قبوله
اینترنتی هم میتونید .
behpardakht.com
این سایت رو برید یه سامانه پشتیبانی هم داره توی اون عضو بشید و هر سوالی دارید میتونید بپرسید (تیکت) پاسخ میدن و رسیدگی میکنن . بانک ملت عالیست :)