درخواست آموزش بک آپ گیری خودکار از کل هاست میزبانی و دانلود
سلام
من یک هاست میزبانی که سایت روشه پنلش سی پنل هست و یک هاست دانلود پنل دابرکت ادمین دارم که فایل هام توشه.
حالا من می خوام بک آپ روزانه بگیرم از هاستم به صورت خودکار و در گوگل درایور و یا باکس ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
لطفا آموزشتون کامل روان و بسیار ساده بگین چون من مهندس دکتر نیستم :d
باتشکر
پاسخ : درخواست آموزش بک آپ گیری خودکار از کل هاست میزبانی و دانلود
سلام
توی گوگل و همین انجمن بگردید هست آموزشش کار خاصی نداره یه اسکریپت نصب میکنی برات هر روز یا ساعتی بک آپ میگیره به شرطی که فضای میزبانیت زیاد باشه تا کم نیاره!!!
سلام اکثر هاست ها خودشون قابلیت بکاپ گیری دارند
شاید این سایت بتونه کمکتون بکنه البته یک نسخه دیگر روش بکاپ گیری رو داشتم که منزل رسیدم ارائه میدم
فعلا مرکزم
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Riko
سلام
من یک هاست میزبانی که سایت روشه پنلش سی پنل هست و یک هاست دانلود پنل دابرکت ادمین دارم که فایل هام توشه.
حالا من می خوام بک آپ روزانه بگیرم از هاستم به صورت خودکار و در گوگل درایور و یا باکس ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
لطفا آموزشتون کامل روان و بسیار ساده بگین چون من مهندس دکتر نیستم :d
باتشکر
برای این کار توسط خود پنل برای شما که یوزر هسی دسترسی ندارید و باید دسترسی به پنل داشته باشید
یا باید از اسکریپت های بکاپ گیری استفاده نماییدملی اسکریپت -دانلود اسکریپت بک آپ گیری خودکار سایت ها
در ضمن سرویس دهنده شما حتما بکاپ گیری اتوماتیک دارد و نیازی نیست شما این کار رو انجام دهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsntc
برای این کار توسط خود پنل برای شما که یوزر هسی دسترسی ندارید و باید دسترسی به پنل داشته باشید
یا باید از اسکریپت های بکاپ گیری استفاده نمایید
ملی اسکریپت -دانلود اسکریپت بک آپ گیری خودکار سایت ها
در ضمن سرویس دهنده شما حتما بکاپ گیری اتوماتیک دارد و نیازی نیست شما این کار رو انجام دهید
در سرویس میزبانی بک آپ گیری داره ولی من اعتماد نمی کنم چون ی بلایی سرم اومد میدونم چطوریه. در هاست دانلودم بک آپ گیری نگذاشتن و برعهده ما گذاشتن( دیتابیس 1دونه هست که لازمش دارم)
هاست دانلود رو معمولا بکاپ گیری نمیکنن که اونم به علت حجم بالا و این چیزاست .
اگر از جای معتبر هاست خریده باشید برای سایتتون جای نگرانی نیسست معمولا حرفه ای ها روی سرور های دیگه بکاپ ها رو ذخیره میکنند .
-------
در ضمن روی سی پنل یا ... بصورت اتومات نمیتونین بکاپ بگیرین (فقط باید دستی وارد هاست بشین و بکاپ بگیرین .) مگه اینکه وردپرس باشه افزونه ای نصب کنی یا ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamra
هاست دانلود رو معمولا بکاپ گیری نمیکنن که اونم به علت حجم بالا و این چیزاست .
اگر از جای معتبر هاست خریده باشید برای سایتتون جای نگرانی نیسست معمولا حرفه ای ها روی سرور های دیگه بکاپ ها رو ذخیره میکنند .
-------
در ضمن روی سی پنل یا ... بصورت اتومات نمیتونین بکاپ بگیرین (فقط باید دستی وارد هاست بشین و بکاپ بگیرین .) مگه اینکه وردپرس باشه افزونه ای نصب کنی یا ...
وردپرسه , پس چاره ای نیست جز دستی.