-
پزداخت 109 دلار
با سلام خدمت دوستانی که دلار پرداخت میکنن بنده طی این مدت به سری مشکلات برخوردم.میخوام دلار پرداخت بشه. ولی متاسفانه حسابم رو خالی کردم. منتظر واریزی مشتری هستم طی دوروز اینده.اگر کسی میتونه دلار رو پرداخت کنه و کمک کنه که مشکل ما حل بشه جبران میکنیم. هر تضمینی هم باشه. بنده در خدمتم.ممنون میشم یکی بزگواری کنه.
-
پاسخ : پزداخت 109 دلار
با سلام انجام می دیم مشکلی نیست. با بنده در ارتباط باشید.
-
از دوست گرامیمون تشکر. همکاری لازم رو کردن.بابت پرداخت دلار
از دوستان کسی هست دلار رو پرداخت کنه؟
-
دوستان اگر کسی می تونه به ایشون کمک کنه.
ایشون از نظر اعتماد کردن صد در صد تایید میشند. من میخواستم کمک کنم ولی ویزا کارت من مشکل خورده و نمیشه پرداخت کرد.
-
دوستانی که میتونن همکاری کنن و مشکل رو حل کنن ممنون میشم گفتم که بنده یه سری مشکل شخصی داشتم به اون دلیل نتونستم سرور رو پرداخت کنم. و طی دوروز اینده حساب بنده واریزی انجام میشه و هزینه ای رو که پرداخت کرده رو واریز میکنم به حسابش.
-
سلام دوست عزیز اگر مستقیم از دیتاسنتر گرفتین بهترهست دو روز ازشون وقت بخواین
یا از کسی که واسطه هست بگین تا براتون وقت بگیرن واگر نه هیچ فرد نمیتونه همچین کاری در حق شما کنه
البته شایدم کسی پیدا شد و واستون انجام داد ولی راه سریعترش همینه
ارادت
-
متاسفانه در خواست مهلت رو کردیم. ولی نه جوابگو بودن طی 24 ساعت که تیکت زدیم نه روشن گذاشتن سرور رو. به این دلیل از دوستان کمک خواستم
-
-
-
ovh به پرداختها بسیار حساسه اگه مستقیم گرفتید فکر نکنم اگه کسی هم پرداخت کنه گیر ندند
و پیشنهاد میدم مشکلتون زودتر حل کنید تا مشکل جدی براتون ایجاد نشه با وقت خواستن این حرفا نمیشه از ovh کمک خواست