سلام دوستان
میخواستم راهنمایی کنید برای ثبت دومین و هاست سایت فیلم و سریال از چه شرکتی اشتراک بگیرم که برام مشکل ساز نشه؟؟
یا چه کاری انجام بدم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
میخواستم راهنمایی کنید برای ثبت دومین و هاست سایت فیلم و سریال از چه شرکتی اشتراک بگیرم که برام مشکل ساز نشه؟؟
یا چه کاری انجام بدم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
درود بر شما
بهترین شرکت به نظر بنده میهن وب هاست است البته اگه راجع به این شرکت تحقیق کنین متوجه میشین.
من قبلا نمایندگی داشتم از این شرکت و الان هم در زمینه پیام کوتاه با من همکاری دارند.
قیمت های شرکت نسبت به سایرین ارزانتر و خدماتش بی نظیره و حاضرم تضمین کنم.
اگه خواستین من می تونم با تخفیف قابل توجهی هاست و دامین رو از این شرکت براتون تهیه کنم.
موفق باشین
این بخش ( بخش آموزشی >>نمایندگی میزبانی وب >> مباحث و مابع آموزشی ) همانگونه که از نام آن مشخص است ! صرفا جهت ایجاد تاپیک های آموزشی می باشد و نه ایجاد تاپیک سوال ، مشکل و موارد نامرتبط دیگر....!!
لطفا جهت ایجاد تاپیک های سوال و مشکل در خصوص نمایندگی میزبانی وب به این بخش ( بخش آموزشی >>نمایندگی میزبانی وب >> سوالات و مشکلات ) مراجعه فرمائید .
دوباره از این تاپیکا چند تا تاپیک مشابه این هست شما بری اونا رو نگاه کنی فکر کنم کمکت میکنه.
سعی کنید هاست ایران نگیرید چون سر مسائل مطالب غیر مجاز (فیلم خارجی و موزیک و اینا)
اذیتتون میکنه
و مجبور میشی سایتت رو منتقل کنی
از همین اول به دنبال هاست روی سرور خارجی باش
شرکت معتبر میخوای با هزینه خوب پارس سرور هستش میهن وب هاستینگ هتسش
اگر به دنبال به شرکت عادی میگیردی همکارا زیاد هستند
فقط به دنبال قیمت ارزون تر نباش چون این قدر دست تو این کار زیاد شده که متاسفانه اسم هاستینگ های دیگه رو خراب کرده
فردی یه نمایندگی داره و علم کار کردن رو نداره و قیمت ارزون میده و مشتری میاد سمتش بعد یک دفعه جمع کنه و سایت مشتری نابود میشه
میهن وب هاست رتبه سوم هاستینگ کشوری رو داره و تو اینترنت هم این مطلب قابل جستجوست . قیمت پایین قدرت بالا و اعتبار و پشتیبانی اون معروفه.. ولی سایتهایی که بالا گفته شد اسمی ازشون نیست و فقط شاید چندجا تبلیغ شده باشه. لطفا کاربران رو با غرض ورزی گمراه نکنین دوستان
ugig یا yasit من راضی بودم !!!
باور کنید هستند کسانی که اسم در نکرده اند اما کیفیت بالایی دارند
سایت اگر ***** میشه از هاستینگ شخصی باید بگیری نام نمیتونم ببرم ولی دقت کنید هم معتبر باشه هم شخصی باشه این کارو سخت میکنه
من هاست میزبان سایت خودم رو از parspack.com میگیرم. هم پشتیبانی فوق العاده ای داره و هم هاست های با کیفیت و پرسرعتی ارائه میده. علاوه بر این بخاطر امکانات مختلفی که در هنگام ثبت هاست در اختیارت قرار میده، به شکل چشمگیری میتونی از هزینه هات کم کنی