به نظر شما با 5-6 میلیون تومان چه سایتی میشه ایجاد کرد که بشه باهاش به درامد رسید؟ (با ایده های خوب همکاری میکنم)
باسلام.
دوستان بنده یه 5-6 میلیون تومانی دارم که فعلا نقشه ای باهاش ندارم. ولی چون 7 سالی توی نت هستم. ترجیح میدم که یک کار انلاین راه اندازی کنم که بشه با این سرمایه اندک به یه درامد مقبول برسم.
از دوستان صاحب نظر، اندیشه و ایده درخواست دارم داشته هاشونو با من به اشتراک بزارن و یک راهنمایی خوب بنده رو بکنن.
در صورتیکه کسی ایده خوبی برای راه اندازی یک وب سایت داره هم پیام بده تا بیشتر بتونیم آشنا بشیم.
باتشکر.
پاسخ : به نظر شما با 5-6 میلیون تومان چه سایتی میشه ایجاد کرد که بشه باهاش به درامد رسید؟ (با ایده های خوب همکاری میکنم)
يه مقداري بزار روش يه سرور دست دوم بخر برو كولوش كن يه جا خوب و در آمد خوبي دربيار .
پاسخ : به نظر شما با 5-6 میلیون تومان چه سایتی میشه ایجاد کرد که بشه باهاش به درامد رسید؟ (با ایده های خوب همکاری میکنم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rap3faz
يه مقداري بزار روش يه سرور دست دوم بخر برو كولوش كن يه جا خوب و در آمد خوبي دربيار .
متاسفانه تخصصی در این باره ندارم. و اگه بخوام این کارو انجام بدم باید با یک متخصص این کار همکار بشم.
ولی ممنون از راهنماییتون.
شما سمت سرور و این چیزا نرو چون با یه نفر نمیشه گردوند و حتماً به مشکل بر میخورید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.m.heydari
باسلام.
دوستان بنده یه 5-6 میلیون تومانی دارم که فعلا نقشه ای باهاش ندارم. ولی چون 7 سالی توی نت هستم. ترجیح میدم که یک کار انلاین راه اندازی کنم که بشه با این سرمایه اندک به یه درامد مقبول برسم.
از دوستان صاحب نظر، اندیشه و ایده درخواست دارم داشته هاشونو با من به اشتراک بزارن و یک راهنمایی خوب بنده رو بکنن.
در صورتیکه کسی ایده خوبی برای راه اندازی یک وب سایت داره هم پیام بده تا بیشتر بتونیم آشنا بشیم.
باتشکر.
برای یک سایت ایرانی هیچ وقت به صورت شخصی اینجوری هزینه نکنین
اگه تجربشو دارین سایت خدماتی خارجی بالا بیارین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
برای یک سایت ایرانی هیچ وقت به صورت شخصی اینجوری هزینه نکنین اگه تجربشو دارین سایت خدماتی خارجی بالا بیارین
میشه بیشتر توضیح بدید؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.m.heydari
میشه بیشتر توضیح بدید؟
ممنون
خواهش میکنم
منظور این که شما به جایا ین که به فکر این باشین که سایت ایرانی بزنین به فکر سایت خارجی باشین اه تو این زمینه تجربه دارین ( زبان انگلیسی بلد باشین و ارتباط با اون ها ) و باید وییزا کارتو اینا هم تهیه کنید اینا مقدماتش هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.m.heydari
باسلام.
باتشکر.
سلام دوست عزیز
لطفاْ اعلام فرماپید در چه زمینه ای از کامپیوتر و یا ... توانایی بیشتری دارید؟
یه دفتر بزن برنامه نویس استخدام کن طراحی وب و میزبانی ( فقط برای مشتریا ) انجام بده .
تبلیغاتت رو کاملا هدفمند انجام بده . آزمایشگاه ها ، مدارس ، دانشگاه ها ، شرکت ها ، ادارات ، مجمتمع های رفاهی و تجاری ، هتل ها ، شرکت های مسافرتی و ... من چون این کارو قبلا کردم تضمین میکنم دلیل جمع کردن این دفتر هم مشکلات خانوادگی بود و بیماری مادرم ( پس بقیه لطفا نگن چرا خودت اینکارو نمیکنی ) .
تضمین درامد شخصیت ( بعد پرداخت حق اجاره و حقوق کارمندات ماهی 4 تومن با من :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-programer
یه دفتر بزن برنامه نویس استخدام کن طراحی وب و میزبانی ( فقط برای مشتریا ) انجام بده .
تبلیغاتت رو کاملا هدفمند انجام بده . آزمایشگاه ها ، مدارس ، دانشگاه ها ، شرکت ها ، ادارات ، مجمتمع های رفاهی و تجاری ، هتل ها ، شرکت های مسافرتی و ... من چون این کارو قبلا کردم تضمین میکنم دلیل جمع کردن این دفتر هم مشکلات خانوادگی بود و بیماری مادرم ( پس بقیه لطفا نگن چرا خودت اینکارو نمیکنی ) .
تضمین درامد شخصیت ( بعد پرداخت حق اجاره و حقوق کارمندات ماهی 4 تومن با من :)
دوست من تو این اوضاع، با ۶-۵ میلیون تومن ۲ تا میز و صندلی و یه دست لیوان و یه چایساز میتونن بخر!